HerNews.gr
Ελλάδα

Βασιλική Μιλλούση: Συγκινημένη για το χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια

Η Βασιλική Μιλλούση ειναι ενθουσιασμένη και γεμάτη υπερηφάνεια! Όπως και όλη η Ελλάδα είναι συγκινημένη  για την πρόκριση του συζύγου της, Λευτέρη Πετρούνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Αναλυτικότερα, όπου ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο.

Η Βασιλική Μιλλούση, η σύζυγος του πρωταθλητή κόσμου στους κρίκους δήλωσε «υπερήφανη μέχρι τον ουρανό» για τον τεράστιο Έλληνα αθλητή, με ανάρτησή της στα social media, τονίζοντας ότι κλαίει ακόμα από χαρά.

Την διάρκεια που ο Ολυμπιονίκης αγωνιζόταν με τα γαλανόλευκα, η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους ήταν στην Ελλάδα.

Την σκέψη τους και τη θετική τους ενέργεια έστελναν οι κόρες και η Βασιλική, έστω από απόσταση στον Λευτέρη. Η αθλήτρια της ενόργανης είδε την προσπάθεια του  αγαπημένου της, την ώρα που ανέβαινε στο πιο ψηλό βάθρο και το πανηγύρισε με την καρδιά της, ζητωκραυγάζοντας για εκείνον!

Με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέφερε ότι:

«Κλαίω ακόμα, ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο….λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια!

Μπράβο γιατί κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες, μόνο η δική σου ψυχή θα έκανε το καλύτερο πρόγραμμα την πιο δύσκολη στιγμή, μπράβο γιατί ακόμα και όταν όλα γύρω σου έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρεις εσύ δούλευες πιο σκληρά και το πίστευες!

Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα !Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό!

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε »δήλωσε η Βασιλική Μιλλούση»

Για άλλη μια φορά καταπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας!

Ο Έλληνας πρωταθλητής χάρισε στη χώρα μας ακόμα μία τεράστια πρόκριση και ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο! Ο οποίος κατάφερε με την εμφάνισή του στην Ντόχα να πάρει και το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Ο «βασιλιάς των Κρίκων» έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Παράλληλα συγκέντρωσε τους βαθμούς που απαιτούνταν. Ειδικότερα, άγγιξε τους 15.500, για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Νεότερα Άρθρα

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από σήμερα: «Έρχονται» βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Her News b

Κακοκαιρία Eva: Οι συστάσεις της ΓΓΠΠ στους πολίτες για αυτοκίνητο, ηλεκτρικές συσκευές, εξωτερικούς χώρους

Her News

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Είναι ξεκάθαρο ότι ένας 12χρονος δεν δίνει συναίνεση – Οι παιδόφιλοι και οι παιδοβιαστές δεν θεραπεύονται»

Her News