HerNews.gr
BRIDE NEWS

Νυφικό μακιγιάζ: Όλα τα μυστικά του, από την Make up Artist Ρία Κανακάρη

Κάθε νύφη χρειάζεται έναν καλλιτέχνη μακιγιάζ για να ζωγραφίσει το πρόσωπο της, την ημέρα του γάμου της!! Ο επαγγελματίας make-up artist γνωρίζει πολύ καλά πιο είναι το σωστό  μακιγιάζ στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας! 

Όπως γνωρίζετε για να δημιουργήσετε το δικό σας νυφικό μακιγιάζ στο γάμο σας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και  εμπιστοσύνη για να είστε σίγουρες ότι όλα λειτουργούν τέλεια την μεγάλη σας ημέρα!!

Ρωτήσαμε την Make up Artist, Ρία Κανακάρη και εκείνη μας έδωσε τις κορυφαίες συμβουλές της για το πώς δημιουργείται το άψογο επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ!!

Μερικές συμβουλές  που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε το δικό σας μακιγιάζ την ημέρα του γάμου σας:

“Για την ημέρα του γάμου σας επιλέξτε ελαφριά, ενυδατικά προϊόντα περιποίησης για την επιδερμίδας σας όπου θα δημιουργήσουν τον τέλειο καμβά και θα φανεί το μακιγιάζ σας φρέσκο και λαμπερό”

“Αποφύγετε τη λάμψη στη ζώνη Τ, στο κέντρο του μετώπου και στα μήλα, διότι αυτό θα φαίνεται πολύ λαμπερό κάτω από το φλας της κάμερας.” 

Οι φωτογραφίες την ημέρα του γάμου σας θα είναι για πάντα, και οι τάσεις έρχονται και φεύγουν. Αν είναι εντελώς αντίθετο με την προσωπικότητά σας και στυλ σας, μείνετε μακριά από τις τάσεις και προσπαθήστε να μοιάζετε με την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. 

Το SPF μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο βγαίνουν οι φωτογραφίες, αλλά αν παντρευτείς το καλοκαίρι ή στην παραλία, θα είναι απαραίτητο!

Χρησιμοποιήστε αντηλιακό που δεν υπερβαίνει το SPF 15. Αυτό θα βοηθήσει στον περιορισμό αυτής της φανταστικής εμφάνισης στο φλας της  φωτογραφίας , που αντανακλούν φυσικά τον ήλιο.

Προφανώς, βρήκατε πώς θα είναι το νυφικό σας φόρεμα και με βάση την εποχή, χειμώνα η καλοκαίρι ,θα πρέπει να λάβετε υπόψη το σωστό και σταθερό μακιγιάζ  χωρίς να αλλοιωθεί. Αν ο γάμος σας είναι στους μήνες του καλοκαιριού, δεν θα είστε σε θέση να κάνετε το ίδιο μακιγιάζ όπως θα κάνατε το χειμώνα.

Ανακατέψτε το bronzer σας πολύ καλά και βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπό σας ταιριάζει με το λαιμό και τους ώμους σας.

Εάν πρόκειται να φορέσετε ένα σπρέι μαυρίσματος την ημέρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει το σπρέι πριν και χρησιμοποιήστε μια βάση που ταιριάζει με το χρώμα του μαυρισμένου δέρματος σας.

Μην υποθέσετε ότι όλες οι ατέλειες μπορούν να καλυφθούν από το μακιγιάζ. Κάντε την σωστή περιποίηση στην  επιδερμίδας σας πριν από την ημέρα του γάμου σας. Μια μάσκα όσο πιο  συχνά τόσο πιο καλά , αν θέλετε να δείχνει το μακιγιάζ σας ακόμα πιο φρέσκο!

Όσο για την ημέρα του γάμου σας:

“Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα πχ να σας προσφέρει ματ αποτέλεσμα στην καταπολέμηση της λάμψης καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.” 

Η ώρα η καλή !!!!

Ρία Κανακάρη
Μakeup Αrtist & Μakeup Trainer Μακιγιάζ
Contact @: https://www.instagram.com/riakanakari_makeupartist/

Νεότερα Άρθρα

5 αποφάσεις που πρέπει να πάρετε πριν το γάμο σας

Her News

10 YEARS BFW ATHENS & BRIDAL EXPO: O αέρας της Μόδας του Παρισιού θα φυσήξει στο Ζάππειο το Δεκέμβριο

Her News

Αξιολάτρευτοι τρόποι για να ντύσετε τον σκύλο σας για τον γάμο σας

HerNews ka