HerNews.gr
NEWS Ελλάδα

Ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου ξανά χτυπά

Ο δολοφόνος του ξαναχτυπά: Στις φυλακές της Αγιάς στην Κρήτη φέρεται να ξαναχτυπήσε  ο Γεωργιανός δολοφόνος του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου αφού αφαιρεσε την ζωή ενος άλλου κρατούμενου. Με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα  στην καρδιά τον συγκρατουμενο του !

 Εχθές Σάββατο (26/6) απόγευμα λίγο μετά τις 6 μ.μ στις φυλακές της Αγιάς στην Κρήτη φέρεται να ξαναχτυπήσε ο Γεωργιανός. O οποίος είναι δολοφόνος του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου αφού αφαίρεσε την ζωή ενος άλλου κρατούμενου.

Ο δολοφόνος του αδικοχαμένου ηθοποιού, δείχνει παρόμοια συμπεριφορά και στην φυλακή, όπου σκότωσε συμπατριώτη του.

Ο δράστης σε 2 έτη θα αποφυλακιζόταν εφόσον έχει συμπληρώσει 13 χρόνια κράτησης. Αποφάσισε να ξανά σκοτώσει και αυτή την φορά να αφαιρέσει την ζωή ενός συγκρατούμενου του μέσα στις φυλακές ! Ο δολοφόνος του γνωστού ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου που έχασε την ζωή του, το 2008 με 21 μαχαιριές. Επιτέθηκε σε συγκρατούμενο του, με επίσης καταγωγή από την Γεωργία, και τον τραυμάτισε θανάσιμα στο σημείο της καρδιάς !

Στο σημείο έφτασε άμεσα  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του κρατουμένου στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του ανάνηψη δυστυχώς όμως για τον κρατούμενο ήταν ήδη αργά καθώς το τραύμα που είχε δεχτεί ήταν μοιραίο. Η αιτία του αιματηρού συμβάντος δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί και βρίσκεται υπό έρευνα από τους αστυνομικούς της ασφαλειας !

Όλη η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί στο άκουσμα του στυγερού εγκλήματος του Νίκου Σεργιανόπουλου  στο σπίτι του.

 Έχουν περάσει έντεκα χρόνια  από την ημέρα  που ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην οδό Μετεώρων 14, στο Παγκράτι.Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές και πενήντα μία ημέρες μετά, η ασφάλεια εξιχνίασε την υπόθεση και συνέλαβε τον δράστη.

Το ειδεχθές έγκλημα διαπράχθηκε από τον 30χρονο Γεωργιανό, Ντέιβιντ Μουρτικνέλι. Έντεκα χρόνια μετά το έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη και συνάμα  το τηλεοπτικό κοινό που τον αγάπησε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Δύο Ξένοι».

Το δράμα για την οικογένεια Νίκου Σεργιανόπουλου δεν τελείωσε με τον χαμό του ηθοποιού.

Η οικογένειά του ξεκληρίστηκε μέσα σε πέντε χρόνια. «Το δράμα αυτής της οικογένειας είναι ανεπανάληπτο.Πέθανε η αδελφή του, πέθανε ο γαμπρός του, πέθανε η μάνα του, οι οποίοι θάνατοι αυτοί έρχονταν λίγο πριν από ένα δικαστήριο.

 

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Έρχονται χιόνια την Κυριακή προειδοποιούν μετεωρολόγοι-Που θα χιονίσει;

HerNews ka

Οι φορολογικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του έτους

Her News

«Βουλιάζει» το Σύνταγμα από τους αγρότες – Τρακτέρ από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα

HerNews ka