HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 27/06 έως 03/07

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις από 20/06 έως 26/06. 

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Θέματα που έχουν να κάνουν με έγγραφα συμφωνίες και συμβόλαια αρχίζουν να τρέχουν αυτή τη βδομάδα καθώς ο Ερμής έγινε ορθόδρομος. Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει να κάνετε σχέδια με φίλους και να στοχεύετε αρκετά ψηλά. Συγχρόνως, θα θελήσετε να μείνετε λίγο μόνοι σας και να το σκεφτείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας και με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Η Αφροδίτη σας δίνει εύνοια στα ερωτικά σας ιδιαίτερα στο 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί)

Με τον ερμή ορθόδρομο θα αρχίσουν να τρέχουν τα οικονομικά σας που για αρκετό διάστημα ήταν στάσιμα. Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει να επικεντρώνεστε περισσότερο στα επαγγελματικά σας αλλά και στο τι εικόνα έχουν οι άλλοι για εσάς. Συγχρόνως, θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στο να βρίσκετε με τους φίλους σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να κλειστείτε λίγο στον εαυτό σας και να ηρεμήσετε από τους έντονους ρυθμούς που σας κούρασαν.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Θέματα που είχαν κολήσει και δεν προχωρούσαν το τελευταίο διάστημα σε σχέσεις και συνεργασίες θα αρχίσουν να κινητοποιούνται με τον ερμή ορθόδρομο. Όπως θα υπάρχουν και αρκετές μετακινήσεις καθώς και ευχάριστες ειδήσεις. Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσει έντονα το εξωτερικό και κάποιες συμφωνίες εργασιακές με αυτό. Προς το τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να βρεθείτε με φίλους να περάσετε όμορφα και να χαλαρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιού -22 Ιουλ)

Χρήματα αρχίζουν να έρχονται στα χέρια σας και αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο ασφαλής. Σίγουρα, υπάρχει ένα παρασκήνιο πίσω από τη πλάτη σας που αργότερα θα το μάθετε. Στην αρχή της εβδομάδας εστιάσετε σε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε σε δημόσια ταμεία και τράπεζες. Έτσι, θα μπορέσετε λίγο αργότερα να δουλέψετε χωρίς άγχος και τα χρήματα από την εργασία σας να μπορείτε να τα αποταμιεύσετε.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-23 Αυγ)

Έχετε σίγουρα κουραστεί από τους έντονους ρυθμούς και θέλετε να κλειστείτε για λίγο στο εαυτό σας και να ηρεμήσετε. Έλα όμως που θα αρχίσουν πάλι να τρέχουν θέματα που έχουν να κάνουν με τους υψηλούς σας στόχους καθώς ο Ερμής έγινε ορθόδρομος.

Στην αρχή της εβδομάδας θα εστιάσετε σε σχέσεις και συνεργασίες που πιθανόν θα πρέπει να διευθετήσετε. Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ενώ προς το τέλος θα χρειαστεί μάλλον να ταξιδέψετε στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγ- 22 Σεπ)

Θα αρχίσουν να τρέχουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας που για αρκετό διάστημα υπήρχαν καθυστερήσεις και αυτό σας είχε αγχώσει ιδιαίτερα. Καθώς ο Ερμής έγινε ορθόδρομος  δεν αποκλείεται να έχετε και παραπάνω οικονομικές απολαβές.

Στην αρχή της εβδομάδας θα εστιάσετε και πάλι σε θέματα εργασίας και πολύ πιθανόν αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες να κλείσετε μια συνεργασία. Προς το τέλος διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-22 Οκτ)

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν που είχατε ερωτική σχέση μαζί του κάνει την εμφάνιση του πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα. Ενώ εσείς θέλετε να βρεθείτε με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον και να περάσετε καλά. Στην αρχή της εβδομάδας θα προβληματιστείτε για το τι πρέπει να κάνετε με τα ερωτικά σας και αυτό το πρόσωπο από το παρελθόν. Τελικά όμως πιστεύω, πως προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε πάρει τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23 Οκτ-22 Νοε)

Αποφασίστε να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις οικονομικές που έχουν να κάνουν με τράπεζες και δημόσια ταμεία γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία αυτό το διάστημα. Στις αρχές της εβδομάδας θα ασχοληθείτε έντονα με την οικογένειά σας και την ακίνητη περιουσίας σας. Συγχρόνως δεν θα λείψουν οι χαρές από τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την εργασία ή τη διατροφή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Θα αρχίσουν να τρέχουν επιτέλους οι συνεργασίες σας που για αρκετό διάστημα υπήρχαν καθυστερήσεις και πλήρης ασυνεννοησία καθώς ο Ερμής έγινε ορθόδρομοςκαι θα σας ευνοήσει. Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε αρκετές μετακινήσεις όπως και ευχάριστα μηνύματα που πιθανόν να έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσίας σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο και να περάσετε όμορφα .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν)

Για αρκετό διάστημα είχαν κολλήσει τα εργασιακά σας  και υπήρχαν καθυστερήσεις και ασυνεννοησία. Τώρα, θα δείτε τώρα όμως πως θα αρχίσουν να τρέχουν καθώς ο Ερμής έγινε ορθόδρομος. Στην αρχή της εβδομάδας θα κινητοποιηθούν θέματα οικονομικά και πιθανόν συμφωνίες και έγγραφα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα δεχθείτε ευχάριστες ειδήσεις από την οικογένειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(23 Ίαν -19 Φεβ)

Θα αρχίσει πάλι να κινητοποιείται το ερωτικό σας κομμάτι και θα αρχίσουν πάλι να σας φλερτάρουν και να σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους αρκετά άτομα. Ίσως θα πρέπει να αποφασίσετε και τι θα κάνετε με μια επιστροφή ενός  ατόμου από το παρελθόν σας. Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε έντονα με τον εαυτό σας και πιθανόν να ξοδέψετε κάποια χρήματα για εσάς. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσετε τις μετακινήσεις και πιθανόν να κάνετε ένα κοντινό ταξιδάκι.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για αρκετό διάστημα υπήρχαν καθυστερήσεις σε όλα τα ζώδια σε θέματα ακινήτων και μεγάλη ασυνεννοησία τώρα θα δείτε ότι όλο αυτό θα αρχίσει να τρέχει προς το καλύτερο και θα φτιάξει κατά πολύ τη διαθεσή σας. Στις αρχές της εβδομάδας, εσείς προσπαθείτε να βρείτε τον εαυτό σας και κλείνεστε για να μπορέσετε να το επιτύχετε. Προς το τέλος της εβδομαδας,  θα ξεκινήσετε να βγαίνετε  πάλι προς τα έξω και θέλοντας να κάνετε κάποιες ενάρξεις οικονομικές

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

 

Νεότερα Άρθρα

Ιούλιος: Ένας μήνας περιπέτειας για πολλά ζώδια! Ποιοί επηρεάζονται; – Προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα

Her News

Sorry not sorry: 3 ζώδια που προτιμούν “να πεθάνουν” παρά να ζητήσουν συγγνώμη

HerNews ka

Τα ζώδια που είναι γεννημένοι αρχηγοί

Her News