HerNews.gr
Social News

Χριστίνα Μπόμπα: Έξοδος από το μαιευτήριο

Τρισευτυχισμένοι είναι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη γέννηση των διδύμων μωρών τους. Σήμερα βγήκαν από το μαιευτήριο με τα κοριτσάκια τους!

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας. Δεν πιστεύω ότι πριν από 5 μέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Όταν μου τις δώσανε ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά βγαίνοντας από το μαιευτήριο η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του παρουσιαστή γέννησε την Τετάρτη με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια βάρους τριών κιλών σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Ο Σάκης Τανιμανίδης πάλι, είναι έτοιμος να βάλει μπρός για τα επόμενα:

«Η πιο όμορφη εικόνα που έχουν δει τα μάτια μου, ήταν όταν επιστρέψαμε στο δωμάτιο και για πρώτη φορά η Χριστίνα θηλάζει και τα δύο μωρά. Κουνιούνται και κινείται όλος ο κόσμος. Πεθαίνω. Σας ευχαριστούμε που ήρθατε, τα Τανιμανιδάκια μας περιμένουν. Πάμε στο σπίτι να βάλουμε μπρος για τα επόμενα» δήλωσε.

«Σας ευχαριστούμε πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί από αυτά τα νοσοκομεία βγαίνουν χιλιάδες μωρά. Τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά παίρνουμε την αγάπη σας. Δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε. Δεν ήμουν μέσα στον τοκετό γιατί δεν επιτρέπεται» είπε ακόμα ο Σάκης.

Προτού η Χριστίνα βγει από το μαιευτήριο, ο διπλά χαρούμενος μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης, κέρασε γλυκά όλους τους δημοσιογράφους που τους περίμεναν έξω από το κτήριο, δεχόμενος τις ευχές τους για τη γέννηση των κοριτσιών του.

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Σολωμού: Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Mente Fuerte – Χορεύει με το καινούργιο του τραγούδι

HerNews ka

Διονύσης Αλέρτας: Παντρεύτηκε, λίγο πριν γίνει πατέρας

Her News

Μαρία Τζομπανάκη: “Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο”

Her News b