HerNews.gr
Μόδα

Μοναδικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από το επόμενο σου ταξίδι!

Η περίοδος των διακοπών έρχεται και εσύ ετοιμάζεις ήδη τις βαλίτσες σου για το επόμενο σου ταξίδι.. Ποια κομμάτια της ντουλάπας σου να πάρεις όμως μαζί;

Το να φτιάξεις τη βαλίτσα των διακοπών σου δεν είναι εύκολη υπόθεση! Υπάρχουν κάποια βασικά κομμάτια που το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να σου λείψουν!

Η τσάντα για τη θάλασσα

Θέλεις μια chic τσάντα που να χωράει την πετσέτα, τα μαγιό και τα αντηλιακά σου. Να είναι όμως κατάλληλη για να κάτσεις μετά και σε ένα όμορφο beach bar! Η Castañer έχει υπέροχα κομμάτια για να επιλέξεις!

Η μεγάλη τσάντα που θα χωράει όλα τα αντικείμενα σου

Τα κομμάτια που θέλεις να πάρεις μαζί, αν τα διπλώσεις σωστά χωρούν όλα σε μια μεγάλη τσάντα που μπορείς να πάρεις και σαν χειραποσκευή στο αεροπλάνο. Στη Longchamp θα βρεις τις ωραιότερες και πιο κομψές επιλογές!

Κάθε fashion icon girl, όπως εσύ δηλαδή, δεν γίνεται να μην έχει μαζί μια λευκή τσάντα για τις απογευματινές βόλτες. Είναι από τα κομμάτια που ταιριάζει με όλα τα outfits και βεβαίως το fashion trend της σεζόν! Εμείς βρήκαμε την ωραιότερη λευκή τσάντα στη Longchamp.

Το μικρό τσαντάκι

Ένα τσαντάκι που θα χωράει τα απαραίτητα (κινητό, κραγιόν κτλ) είναι απαραίτητο κομμάτι για τις διακοπές σου! Το κόκκινο χρώμα είναι μια τέλεια επιλογή, είτε με total black ντύσιμο, είτε με λευκά, είτε με άλλες χρωματικές επιλογές! Και πάλι η Longchamp είναι αυτή που θα σε σώσει!


Τα σανδάλια

Για περατζάδα στα σοκάκια του νησιού, για καφέ, φαγητό ή ποτό, απαραίτητο κομμάτι των διακοπών σου είναι τα σανδάλια! Φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ και είναι άνετα και βολικά. Υπέροχα σχέδια από σανδάλια θα βρεις στα νέα συλλογή Les Tropeziennes!

Η τσάντα που ταιριάζει με κάθε στυλ

Αν δεν είσαι των έντονων χρωμάτων και το nude είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει στο στυλ σου, το συγκεκριμένο σχέδιο της συλλογής Lancaster είναι αυτό που δεν θα αποχωρίζεσαι με τίποτα!
Περπάτημα στη φύση; Μα φυσικά! Αλλά πάντα τα βήματα μας έχουν στυλ. Η Högl το γνωρίζει καλά αυτό, γι αυτό και σχεδιάζει κομψά κομμάτια για άνετες αποδράσεις.

Και επειδή το πάθος μας με τις τσάντες δεν τελειώνει ποτέ, καθώς θέλουμε να αλλάζουμε σε κάθε μας εμφάνιση, τα ολοκαίνουρια σχέδια της Aigner είναι η must επιλογή γι αυτό το καλοκαίρι!


Τα κομμάτια που επιλέξαμε θα τα βρεις στα καταστήματα Digalakis! Καλές διακοπές!

Digalakis Group:
Αποκλειστική διάθεση Longchamp, Aigner, Castañer, Lancaster, Högl, Pretty Ballerinas, United Nude, Pourchet και Les Tropeziennes σε Ελλάδα και Κύπρο.
Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5
Κηφισιά: Παναγίτσας 6
Λευκωσία: Κουμανούδη 1 ΑΒ & Στασικράτους
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

www.digalakis.com

Νεότερα Άρθρα

Το ψάθινο καπέλο είναι must have για το καλοκαίρι

Her News

Καουμπόικες μπότες: Πως να τις φορέσετε

HerNews ka

Kendall Jenner: Φόρεσε το πιο ονειρικό & must φόρεμα για το Πάσχα

HerNews ka