HerNews.gr
Ελλάδα

Στη μητέρα της Καρολάιν προσωρινά η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Στην μητέρα της Καρολάιν αποφασίστηκε να δοθεί προσωρινά η επιμέλεια της 11 μηνών Λυδίας. Από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που ήδη κρατείται για την δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, αφαιρείται προσωρινά η γονική μέριμνα.

Πως αποφάσισε η Εισαγγελία Ανηλίκων

Η Εισαγγελία Ανηλίκων έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού της Καρολάιν, πήρε αυτή την απόφαση. Με αυτό το πρίσμα αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Η οικογένειά του 33χρονου πιλότου, βάση της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το παιδί μόνο 5 ημέρες τον μήνα. Θα το βλέπουν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, μόνο στην Αλόννησο. Το παιδί μέχρι τον Σεπτέμβριο θα μένει σίγουρα με τους γονείς της Καρολάιν.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του παιδιού της Καρολάιν.

Νεότερα Άρθρα

Δείτε Βίντεο: Η στιγμή που ο εγκέλαδος χτυπά την Εύβοια

Her News b

Κακοκαιρία Daniel: «Τα είδα όλα με τα μάτια μου» – Πώς έζησε ο πατέρας του Boris Johnson τις πλημμύρες

HerNews ka

Αλέξης Γεωργούλης: Η καταγγελία, το παρασκήνιο και οι πολιτικές συνέπειες

Her News