HerNews.gr
Social News

Ελένη Μενεγάκη: H backstage φώτο πριν την φωτογράφιση στο MEGA

H Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για την μεγάλη της πρεμιέρα μετά από έναν χρόνο απουσίας από την μεγάλη οθόνη. Η βασίλισσα της τηλεόρασης ετοιμάζεται πυρετωδώς στο νέο της MEGA-ΛΟ κανάλι και φυσικά όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία. 

Πιο φρέσκια και όμορφη από ποτέ, η Ελένη Μενεγάκη μας λέει καλησπέρα από τις ετοιμασίες πριν την φωτογραφίσει για την εκπομπή της. Στα hashtag μας ενημερώνει ότι θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο. Την φωτογράφιση φυσικά θα την πραγματοποιήσει ο φωτογράφος και κριτής του GNTM Δημήτρης Σκουλός.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elenimenegaki


Φωτογράφιση για το νέο πρόγραμμα του @megatvcom ! Μας ενημερώνει η Ελένη Μενεγάκη καθώς έχει βάλει όλους τους συντελεστές που θα την περιποιηθούν. Το κανάλι που θα την φιλοξενεί σύμφωνα με τις πληροφορίες για τα επόμενα 3 χρόνια το αποκαλεί, Το MEGA το καλό.. Ενώ δίνει ένα tip ότι το όνομα της εκπομπής της, ίσως και να είναι Ελένη…. Όπως την έχουμε μάθει και αγαπήσει.
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη !
#ToMegaToKalo

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα παίρνει lead in από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού καθώς εκείνη θα παίρνει σκυτάλη στις 13:00.

Από αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής, δεν ξέρουμε ακριβώς ποιοι θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι όλοι θα περιμένουμε την Ελένη μας με μεγάλη χαρά. Είναι το στοίχημα του σταθμού και το βέβαιο είναι πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις! 

Νεότερα Άρθρα

Ερωτευμένος ο Πέτρος Ιακωβίδης: Ποια είναι η κούκλα σύντροφός του

Her News

Selena Gomez- SNL: “Ένας από τους λόγους που χαίρομαι που είμαι παρουσιάστρια, είναι το ότι είμαι single”

HerNewskl

Κυριάκος Μητσοτάκης: Oι ευχές για τα γενέθλια της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

HerNewskl