HerNews.gr
Social News

Christina Aguilera: Το συγκινητικό μήνυμα προς τη Britney Spears

Η Christina Aguilera έγινε γνωστή την ίδια περίοδο με την Britney Spears. Έπειτα απ’ όλα αυτά τα χρόνια, η Christina δεν μπορεί να σωπάσει βλέποντας τη συνάδελφό της να στερείται ελευθερίας.

Τις γνωρίσαμε μέσω της Disney, με τις μελωδικές παιδικές τους φωνές να κάνουν πάταγο την εποχή των 90ς. Η Christina Aguilera σήμερα έχει συγκινηθεί πολύ με την κατάσταση που βιώνει η συμπρωταγωνίστριά της Britney Spears στην προσωπική της ζωή.

Britney Spears and Christina Aguilera during MTV VMA 2000 Stage at Radio City Music Hall in New York City, New York, United States. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc)

Συγκεκριμένα, τίθεται ξεκάθαρα στο πλευρό της, σε σχέση με τη δικαστική υπόθεση που βρίσκεται εν εξελίξει, με ένα μακροσκελές κείμενο που ανήρτησε στο Twitter.

«Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι την Britney και ό,τι περνάει. Είναι απαράδεκτο οποιαδήποτε γυναίκα, ή άνθρωπος, που θέλει να έχει τον έλεγχο της ζωής της, να μην μπορεί να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει. Το να σιωπάς, το να σε αγνοούν, να σε εκφοβίζουν ή να σε απορρίπτουν αυτοί που είναι «κοντά» σου, είναι το πιο εξαντλητικό, συγκλονιστικό, εξευτελιστικό πράγμα που μπορείς να φανταστείς. Η επιβλαβής πνευματική και συναισθηματική ζημιά που μπορεί να προκαλέσει σε ένα ανθρώπινο πνεύμα δεν πρέπει να αψηφάται. Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει δικαίωμα στο σώμα της, στο δικό της αναπαραγωγικό σύστημα, τη δική της ιδιωτικότητα, τον δικό της χώρο, τη δική της θεραπεία και την ευτυχία της.

Αν και δεν γνωρίζω εκ των έσω αυτή τη πολυεπίπεδη και προσωπική, αλλά δημόσια, συζήτηση – το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μοιραστώ από την καρδιά μου για όσα έχω ακούσει, διαβάσει και δει στα μέσα ενημέρωσης. Η πεποίθηση και η απόγνωση αυτής της έκκλησης για ελευθερία με οδηγεί να πιστέψω ότι, αυτό το άτομο που κάποτε ήξερα, ζει χωρίς συμπόνια ή ευπρέπεια από εκείνους που είχαν τον έλεγχο.

Σε μια γυναίκα που έχει εργαστεί κάτω από συνθήκες και πίεση που δεν μπορούν να φανταστούν οι περισσότεροι, σας υπόσχομαι ότι αξίζει όλη την ελευθερία του κόσμου για να ζήσει την πιο ευτυχισμένη της ζωή. Η καρδιά μου είναι με την Britney. Αξίζει όλη την αληθινή αγάπη και υποστήριξη στον κόσμο».

Αξίζει να τονίσουμε οτι η Christina Aguilera και η Britney Spears διατηρούν πολύ καλές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Δες τη δημοσίευση εδώ

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Τάσος Ιορδανίδης: «Ήμουν σε σχέση όταν γνώρισα την Θάλεια Ματίκα»

Her News b

Mary Katrantzou: “Όσο πιο σίγουρος νιώθεις με την εμπειρία τόσο παίρνεις αποφάσεις πιο αποφασιστικά”

HerNewskl

Jennifer Lopez: Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka