HerNews.gr
Social News

Demi Moore: σε ατελιέ Ελλήνων σχεδιαστών!

H Demi Moore και η κόρη της Rumer Willis βρίσκονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ατελιέ των MI-RO.Αναλυτικότερα.Η πασίγνωστη σταρ του Hollywood εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι να κάνει βόλτα και ψώνια με την κόρη της, Rumer Willis.

H Demi Moore και κόρη της Rumer Willis συνέχισαν τα ψώνια τους, καθώς βρέθηκαν στο ατελιέ των Ελλήνων σχεδιαστών MiRo. Η Demi Moore και η κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει με τον Bruce Willis ,πόζαραν με το καταξιωμένο σχεδιαστικό δίδυμο,   ευδιάθετες και ευτυχισμένες!

Το καλοκαίρι φέτος έχει άρωμα Hollywood!

 ‘Οπως όλα δείχνουν,φαίνεται πως οι διάσημοι stars του Hollywood προτιμούν Ελλάδα,ως προορισμό.Ήδη έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας stars του Hollywood και απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές σε ελληνικά νησιά.

Μετά τον “Ed” Sheeran, την Katy Perry με τον Orlando Bloom και την Kate Hudson σειρά έχει η Demi Moore.Η διεθνούς φήμης ηθοποιός βρίσκεται,για αυτό το διάστημα, στην Ελλάδα με την κόρη της Rummer Willis. ‘Οπως έχει γίνει γνωστό έχουν προγραμματίσει να περάσουν μερικές από τις ημέρες των διακοπών τους στα νησιά της χώρας μας.

Σε ατελιέ Ελλήνων σχεδιαστών η Demi Moore!

Λίγο πριν αναχωρήσουν όμως,η Demi Moore βρέθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα επισκέφτηκε το ατελιέ των MI-RO στο Κολωνάκι. Στόχος της ηθοποιού ήταν να εμπλουτίσει την καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα με δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών και να ανακαλύψει όλα τα κομμάτια που θα χρειαστεί για τις διακοπές της. Από τη νέα συλλογή των MI-RO ξεχώρισε τα ζωηρά χρώματα και τα δροσερά υφάσματα.Παράλληλα έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στα αέρινα καφτάνια που είναι σίγουρα  ένα από τα must have για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Την αποκάλυψη έκαναν οι σχεδιαστές μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram όπου δημοσίευσαν φωτογραφία και έγραψαν:

«Ευχαρίστησή μας να σας έχουμε στο ατελιέ μας».

 

Νεότερα Άρθρα

Ρούλα Σταματοπούλου: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο μωράκι της!

HerNewskl

Σοφιάνα Αβραμάκη: Ζευγάρι με πασίγνωστο τερματοφύλακα του ελληνικού ποδοσφαίρου;

HerNews ka

Ρούλα Σταματοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο στο σπίτι

HerNewskl