HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η Καραβάτου στην θέση της Μαρίας Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1, η Παγώνη στο Star

Η σεζόν φεύγει αλλα δεν θα μας αφήσει να ησυχάσουμε. Φεύγει με κρότο. Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε τον μεγαλύτερο. Για πολλούς λόγους. Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα συνεχίσουμε να την βλέπουμε στις οθόνες μας στο κανάλι του Αμαρουσίου. Θα είναι στην θέση της Μαρίας Μπεκατώρου. Δεν σας σόκαρα. Αλλά για το αν η Ματίνα Παγώνη θα είναι στο Dancing With The Stars δεν είναι από μόνο του σοκαριστικό;

Η Κατερίνα Καραβάτου αποτελέι παρελθόν από το Star και μας το δείχνει κάθε πρωί. Εδώ και 2 μέρες κάνει μια διαφορετική έναρξη.. Το παγωτό των “ΚΟΥ-ΚΟΥ” που λιώνει και το πλοίο που φεύγει. Δεν θα φύγει για πολύ μακριά… από την Παλλήνη στα Σπάτα κάτι φανάρια δρόμος. 

Δεν γνωρίζουμε σε ποιο show ή τηλεπαιχνίδι θα είναι παρουσιάστρια η Κατερίνα Καραβάτου αλλά θα είναι σίγουρα το πρόσωπο του ΑΝΤ1 όπως ήταν η Μαρία Μπεκατώρου.

Πάμε στα πολύ σοβαρά. Η Ματίνα Παγώνη μας χόρευε στο ταψί με τις απαγορεύσεις των εορτών λόγω κορονοϊού. Φυσικά και δεν φταίει εκείνη, είναι εξαιρετική ιατρός και οι συνθήκες την έκαναν την “κακιά” στα τηλεπαράθυρα. Το θέμα είνα, θα χορεύει και στις οθόνες μας; Μπορεί να το διέψευσε ότι δεν θα είναι στο Dancing With The Stars αλλά εμείς κρατάμε μια πισινή. Μην πείτε ότι δεν σας το γράψαμε….. 

Στο πρωινό του Star θα είναι δύο νέα παιδιά, χωρίς τηλεοπτική εμπειρία, αλλά με πολύ χιούμορ. Το δίδυμο της Χαλκίδας και του ραδιοφώνου SOK FM Γιώργο Καρτελιάς και την Ελίνα Παπίλα. Θα πλαισιώνονται από παιδιά του GNTM αλλά και του Master Chef. Το κανάλι της Κηφισιάς δίνει ευκαρίες και αυτό από μόνο του είναι άξιο συγχαρητηρίων. 

Το μέλλον για πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα είναι αβέβαιο και σίγουρα η στήλη μας θα πάρει φωτιά…. Stay Tuned.

Νεότερα Άρθρα

«Σπίτι με το MEGA»: Υποδέχεται με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, τον Γιώργο Σαμπάνη

HerNews ka

Στάθης Σχίζας: «Εάν έρθει στην προσωπική μου ζωή μου κάτι δεν θα ήθελα καθόλου να δημοσιοποιηθεί»

HerNews ka

Μάρκελλος Νύκτας: «Δεν μπορείς να ντύνεσαι από τα καλάθια»

Her News