HerNews.gr
Διασκέδαση

Πάνος Κιάμος: Επιστρέφει ανανεωμένος και covid free!

Την έναρξη των εμφανίσεών του στο Posidonio Music Hall ανακοίνωσε ο Πάνος Κιάμος, μέσα από ένα video που ανέβασε στα social media. Θα είναι το πρώτο covid free νυχτερινό κέντρο στην Ελλάδα!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ενημέρωσε τους θαυμαστές του πως θα επιστρέψει στη σκηνή του γνωστού νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στις 16 Ιουλίου. Το αξιέπαινο είναι πως θα είναι το πρώτο νυχτερινό κέντρο στη χώρα μας που ανοίγει χωρίς να διακινδυνεύει την υγεία των πολιτών.

Ο Πάνος Κιάμος τόνισε πως πρόκειται να επιστρέψει στη νυχτερινή διασκέδαση, με βάση όλα τα υγειονομικά μέτρα, αφού είναι υπέρμαχος της δημόσιας υγείας και θέλει η επιστροφή αυτή να συνδυαστεί με ασφάλεια, αλλά και χωρίς μάσκες!

Στο μήνυμα του λέει:

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης. Στο Posidonio. Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου, το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου οι μάσκες πέφτουν»

Νεότερα Άρθρα

Αθήνα: 3 μαγαζιά με πανέμορφους κήπους

Her News b

Τα καλύτερα φθινοπωρινά τραγούδια που πρέπει να εντάξεις στην playlist σου για τον Νοέμβριο

HerNews ka

Κατερίνα Λιόλιου: Το ολοκαίνουριο single της «Η Δική Μου Η Τρέλα» μόλις κυκλοφόρισε

HerNews ka