HerNews.gr
Social News

Άκης Πετρετζίκης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά!

Για πρώτη φορά έγινε πατέρας ο Άκης Πετρετζίκης! Ο γνωστός σεφ έκανε αμέσως γνωστό μέσα από τα social media του τη γέννηση του παιδιού του! Η βαθιά χαρά του φαίνεται μέσα από την τρυφερή ανάρτηση που ίδιος ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό: «Πότε δεν πίστευα πώς τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους». Ο Άκης Πετρετζίκης πλέον πατέρας μοιράζεται τη στιγμή του και ευχαριστεί τους αμέτρητους followers του.Μάλιστα πόσταρε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο ”Μητέρα”,όπου κρατά τις πατούσες του μωρού του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Για ακόμη μια φορά αποφασίζει ο νέος πατέρας πλέον να μοιραστεί μια προσωπική του πληροφορία μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς. Όλοι θυμόμαστε την αποκάλυψη για τον ερχομό του παιδιού του την έκανε μέσα από ένα Instagram story, η Soula Glamorous.

Όπως είναι γνωστό ο Άκης Πετρετζίκης θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο είχε κάνει γνωστό στους followers και στους φανς μέσα από τα social media του με έναν πρωτότυπο τρόπο. Άφησε να εννοηθεί πως ισχύουν οι φήμες για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, αφού ανέβασε μία φωτογραφία με έναν μικρό μάγειρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Ανάμεσα στους followers και στους φανς ήταν και αρκετοί γνωστοί από τη showbiz που του ευχήθηκαν. Αυτοί ήταν: η Ναταλία Γερμανού, η Μαίρη Σινατσάκη, η Ελένη Βαϊτσου Ο Χρήστος Ανθόπουλος και ο πρόσφατα πατέρας Σάκης Ταϊμανίδης

Νεότερα Άρθρα

Άφησε την ρε! – Πως ένα αστείο βίντεο γίνεται η θετική είδηση της ημέρας

Her News

Katy Perry: Aποκαλύπτει πώς έμαθε να κάνει viral κόλπο με το «doll eye»

HerNews ka

Οι ειδικοί προειδοποιούν για τους κινδύνους του “Barbie Foot Challenge” – «Κρατήστε τη μόδα στους αστέρες του κινηματογράφου»

HerNews ka