HerNews.gr
Γνώμες

Τα ετερώνυμα έλκονται ή όλοι ψάχνουμε τον εαυτό μας σε μία σχέση; Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Από τα εφηβικά μας χρόνια…ναι εκεί που ασχολούμαστε με στιχάκια, ατάκες και κάθε τι που μπορεί να μας τραβήξει την προσοχή….λέμε μεταξύ μας για σχέσεις που δεν πολύ λειτουργούν…ότι τα ετερώνυμα έλκονται!

Τελικά, έλκονται;;;;

Μάλλον, αυτό είναι μόνο στη φυσική…
Γιατί καλός είναι ο αντίλογος… και να ανάβουν τα αίματα που και που ….και να μην βαριόμαστε και να έχει ένα αλατοπίπερο η σχέση …αλλά… Αν διαφωνούμε εντελώς δεν προχωράει η κατάσταση!

Γιατί, πως να το κάνουμε, πρέπει να έχει κοινές απόψεις το ζευγάρι για να μπορέσει να συνυπάρξει….να περνάει όμορφα και να δημιουργεί γερές βάσεις για το μέλλον!

Όσον αφορά τα ετερώνυμα και το αν έλκονται..

Και ρε παιδιά…εντάξει, καλή η θεωρία για το τι ακολουθεί μετά από έναν τσακωμό αλλά…πόσες φορές ….μια…. δυο…. τρεις μετά απλά θες να του σπάσεις το κεφάλι (προς θεού όχι βαρβαρότητες) και μετά “το καπελάκι μου και …φευγωωωω “.

Ενώ αυτό που έχει την περισσότερη…χάρη είναι…να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν μαζί….να προτείνετε πράγματα που θα θέλατε και  αρέσουν τελικά και στο ταίρι σας…

Ακόμα και αυτές οι στιγμές, που ξεκινάτε να λέτε κάτι ταυτόχρονα και λέτε το ίδιο πράγμα (και μετά ξεκαρδίζεστε στα γέλια)..

Αυτά για απόψε…

Υ.Γ. Χαμογελάτε έστω και στραβά…κάποια στιγμή θα ισιώσει…. 

Μαριλένα Γεωργιοπούλου

Νεότερα Άρθρα

Αρκεί μια μόνο στιγμή για να ξενερώσεις.. ή μήπως ένας άλλος άνθρωπος;

Her News b

“OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε! – Κεφάλαιο: Ανάμεσα σε δύο έρωτες

Her News

Τέμπη: Μετά την άρνηση… – Γράφει ο ψυχολόγος Πάνος Πλουμίδης

HerNews ka