HerNews.gr
Μόδα

Calvin Klein: Αγαπημένα μαγιό, beachwear και αξεσουάρ για stylish εμφανίσεις!

 Φέτος το καλοκαίρι ο οίκος Calvin Klein παρουσιάζει μαγιό και αξεσουάρ διαχρονικά και stylish .Το θέμα μαγιό είναι βασικό κομμάτι της προετοιμασίας πριν τις διακοπές. Καθώς δημιουργούμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, δεν μπορούμε παρά να σκεφτόμαστε τι μαγιό θα φορέσουμε σε κάθε μας εξόρμηση στην παραλία.

Οι επιλογές,εννοείται είναι πολλές. Τα διάφορα prints ή τα έντονα χρώματα αποτελούν συχνό «φαινόμενο» στις εμφανίσεις της παραλίας. Ωστόσο, το μαγιό του οίκου Calvin Klein δείχνει κομψό και κολακευτικό ταυτόχρονα.Πρόκειται για ένα μαύρο μαγιό , το οποίο είναι πάντα διαχρονικό και chic, ανεξάρτητα από το προσωπικό μας στιλ ή τον σωματότυπο.

Άνεση και κομψότητα !

Τα μαγιό Calvin Klein φαίνονται να είναι εκτός από cool, αλλά συνάμα και άνετα . Ταυτόχρονα, σε πολλές περιπτώσεις να μπορούν να φορεθούν και σαν tops. Φυσικά, το beachwear δεν περιορίζεται μόνο στο μαγιό που θα επιλέξουμε.Είναι και κομμάτια που θα το συνοδεύσουν, είτε στην παραλία, είτε στις χαλαρές στιγμές της μέρας.Τέλος,με τα τα κατάλληλα αξεσουάρ συνοδευόμενα «χτίζονται» πιο ολοκληρωμένα τα looks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

Μαγιό, beachwear και αξεσουάρ του Calvin Klein, για γυναίκες και άνδρες ,όπως :

  • Bikini + λευκό shirt-dress + σανδάλια

Επιλέξτε ένα μαύρο bikini ,το οποίο δείχνει πάντα κολακευτικό. Ειδικότερα όταν είναι ψηλόμεσο. Συνδυάστε το με ένα λευκό shirt-dress για looks στην παραλία.Βέβαια,φοριέται και σε οποιαδήποτε βόλτα στο νησί . Για να ολοκληρωθεί ένα casual look συμπληρώστε ένα ζευγάρι σανδάλια.

  • Bikini mix & match + μαύρο φόρεμα

Επιλέξτε ένα bikini με ιδιαίτερα straps και άνετο fit.Το συγκεκριμένο είναι πάντα μια ιδανική επιλογή .Ιδιαίτερα ,όταν συνδυάζεται με ένα κομψό μαύρο mini dress.Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να ταιριάξει σε οποιαδήποτε περίσταση και να οδηγήσει σ’ένα ολοκληρωμένο look.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

  • Μαύρο ανδρικό μαγιό + ανδρικά slides

Επιλέξτε ένα μαύρο μαγιό με διακριτικές λεπτομέρειες. Παράλληλα, συνδυάστε με ένα ζευγάρι slides.Τα ανδρικά slides συνδυάζουν άνεση και στιλ. Ο κανόνας της άνεσης στην παραλία ισχύει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει  και το στοιχείο του «coolness».

  • Μαύρο ανδρικό μαγιό + μαύρο T-shirt

Επιλέξτε το μαύρο μαγιό που σας ταιριάζει.Συνάμα μπορεί και να λειτουργήσει και ως σορτς .Για να δημιουργηθεί το απόλυτα καλοκαιρινό look συνδυάστε το με ένα προσεγμένο T-shirt για total black.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

 

Μαρία Γατζούδη 

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος

Msc-Med

Instagram: @mariagatzoudi

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Ούτε μια, ούτε δυο αλλά… 130 τσάντες Balenciaga στη ντουλάπα της

HerNews ka

Margot Robbie: Η ανατρεπτική της εμφάνιση στην πρεμιέρα της «Barbie» στο Λος Άντζελες

HerNews ka

Sarah Jessica Parker: 4 Μαθήματα στιλ που μας δίδαξε

Her News