HerNews.gr
Beauty

Jamsu: Το Κορεάτικο beauty hack που πρέπει να ξέρεις !

Όσες έχουμε λιπαρή επιδερμίδα ξέρουμε ότι είναι απαραίτητο να κάνουμε ένα μακιγιάζ το οποίο θα διαρκεί αρκετές ώρες !! Υπάρχουν μερικές τεχνικές που θα βοηθήσουν αρκετά. Αλλά κατά καιρούς αυτές οι τεχνικές δεν αποδίδουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τι θα έλεγες λοιπόν να σου πω το Jamsu,το  Κορεατικό μυστικό για αλαβάστρινη επιδερμίδα που θα σε βγάλει από τον κόπο να ψάχνεις προϊόντα μακιγιάζ διαρκείας;

Θα σου πω λοιπόν για το Jamsu το beauty hack για το οποίο η Bella Hadid ορκίζεται από το 2017 έως σήμερα ! Η τεχνική αυτή φαίνεται να διατηρεί την επιδερμίδα σας matte και αψεγάδιαστη  για ολη την διάρκεια της ημέρας.

Το Jamsu μεταφράζεται ως «κατάδυση»!

Οι Κορεάτες λαμβάνουν πολύ σοβαρά την περιποίηση της επιδερμίδας τους και προσπαθούν πάντα να αποκτήσουν μια άψογη επιδερμίδα. Το Jamsu μεταφράζεται κατά προσέγγιση ως «κατάδυση» και θα είναι ο σωτήρας σου για όλο το καλοκαίρι που η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη.

Από την θεωρία στην πράξη!

Τωρα όμως ας περάσουμε από την θεωρία στην πράξη, πρώτο βήμα είναι η σωστή βαθιά  ενυδάτωση του προσώπου μας. Άπλωσε στην επιδερμίδα σου την αγαπημένη σου ενυδατική.

Έπειτα πρόσθεσε στο πρόσωπο σου το primer και το αγαπημένο σου foundation ! Σειρά έχει το bronzer (αγαπημένο προϊόν καλοκαιριού ) και το ρουζ. Το τελικό βήμα είναι να απλώσεις σε όλο το πρόσωπο σου ένα λευκο setting powder ή baby powder ! 

Μετά την εφαρμογή της βάσης!

Αφού κανείς όλη την βάση σου χωρίς ακόμα να βάψεις τα μάτια σου θα πάρεις ένα μπολ με άκρως παγωμένο νερό .Ακολούθως, θα «βουτήξεις» το πρόσωπο σου για ακριβώς  30  δευτερόλεπτα αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα και 15 δευτερόλεπτα αν έχεις ξηρή επιδερμίδα.

Εν συνεχεία , θα πάρεις μια πετσέτα και με ταμποναριστές κινήσεις θα σκουπίσεις το νερό από το πρόσωπο σου και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη. Η πούδρα σετάρει το πρόσωπο και το νερό κλειδώνει το αποτέλεσμα και με αυτό τον τρόπο το makeup σου γίνεται αδιάβροχο κι αναλλοίωτο. 

Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς !

Σίσσυ Γατζούδη

Δημοσιογράφος

Contact @:

Instagram: @sissygatzoudi

Νεότερα Άρθρα

Έλαιο καρύδας: Το μυστικό για την επανόρθωση της τρίχας σας μετά τις διακοπές

HerNewskl

Η nail artist της Chanel αποκάλυψε το πιο γιορτινό χρώμα στο μανικιούρ

HerNewskl

Cow print: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο manicure

HerNewskl