HerNews.gr
Beauty

Sassy water : Το νέο trend αφεψήματος , με βάση το νερό!

Ο όρος sassy water περιέχει όλα τα ροφήματα με βάση το νερό.Στόχος των ροφημάτων είναι η μείωση του λίπους στη κοιλιά και η απώλεια βάρους .Το όνομά του το πήρε από τη Cynthia Sass ,η οποία ήταν η δημιουργός του .

Λοιπόν. Ούτε έξοδα, ούτε κόπος. Θα φτιάξεις ένα sassy water και όλα θα πάρουν το δρόμο το σωστό.Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις ή θα ενισχύσεις γερά και δυνατά μαλλιά .Ταυτόχρονα θα έχεις και καλή διάθεση!

Το νερό, με λίγη βοήθεια από αρωματικά,μυρωδικά και φρούτα,μπορεί να γίνει ένα μικρό ,ολιστικό θαύμα για τον οργανισμό μας.Όπως:

Αγγούρι- λεμόνι .

Ένας συνδυασμός που δημιουργεί γερά,δυνατά μαλλιά και καλή διάθεση.

Τα υλικά που χρειάζεται γι άυτό το ρόφημα:
  • 1 αγγούρι
  • 2 λεμόνια
  • 1,5 λίτρο νερό
Πως γίνεται η εκτέλεση του ροφήματος ;

Αρχικά γεμίζουμε ένα δοχείο με νερό.Στη συνέχεια , στύβουμε μέσα στο δοχείο, ελαφρά , τα λεμόνια. Μετά προσθέτουμε τα λεμόνια ,κομμένα,σε ροδέλες .Πλένουμε καλά το αγγούρι και το προσθέτουμε κι αυτό,κομμένο σε λεπτές φέτες.

Τα ανακατεύουμε όλα ελαφρά.Λίγο πριν το τέλος της εκτέλεσης της συνταγής,τα αφήνουμε στο δοχείο στο ψυγείο.Ο χρόνος που ορίζεται είναι,τουλάχιστον για 2-3 ώρες.Τέλος, σουρώνουμε το νερό και το πίνουμε όλη μέρα.

Πως λειτουργεί στον οργανισμό μας;

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β περιέχονται στο αγγούρι. Οι συγκεκριμένες βιταμίνες μετατρέπουν τις τροφές σε ενέργεια. Αυτή η διαδικασία βοηθά και στην καλύτερη πέψη . Επίσης το θείο και η σιλικόνη που περιέχει, συμβάλλουν στην τόνωση της ρίζας των μαλλιών. Το λεμόνι ,από την άλλη πλευρά,περιέχει αλκαλικά στοιχεία.Τα αλκαλικά στοιχεία  ισορροπούν το ph του σώματος,καθώς και βιταμίνη C,που δίνει ενέργεια.

.

 

Νεότερα Άρθρα

Ποιο είναι το πιο σημαντικό βήμα για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας αν είστε άνω των 40;

HerNewskl

3 Δημοφιλή χτενίσματα που φθείρουν τα μαλλιά

Her News

Melrose Beauty Bar: Ένα σαλόνι ομορφιάς βγαλμένο από παραμύθι με τις πιο εξειδικευμένες παροχές

HerNews ka