HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 4 έως 10 Ιουλίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Έχουν αρχίσει να σας πιέζουν τα οικονομικά σας και να νιώθετε μια ανασφάλεια σε αυτό το κομμάτι. Σαν ζώδια σας δίνονται όμως ευκαιρίες και προοπτικές να ερωτευτείτε να περάσετε όμορφα και να νιώσετε επιτέλους καλύτερα.
Στις αρχές της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και κάποιες συμφωνίες που πολύ πιθανόν να έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σας και η εβδομάδα κλείνει με εσάς να θέλετε να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα της οικογενειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί)

Αρκετές είναι οι πιέσεις για εσάς του 2ου δεκαημέρου, καθώς το σύμπαν σας πιέζει και σας φέρνει ανατροπές σε πολλούς τομείς της ζωής σας.Τα υπόλοιπα δεκαήμερα δεν έχουν προβλήματα και πιέσεις αντίθετα στις αρχές της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, αλλά και τις σχέσεις σας. Θα θελήσετε να περάσετε όμορφα και προς το τέλος της εβδομάδας, θα θελήσετε να μετακινηθείτε και να κλείσετε συμφωνίες, όπως δεν αποκλείεται να κάνετε και ένα ταξιδάκι αναψυχής.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν)

Επικοινωνίες, ταξιδια, ευχάριστες ειδήσεις είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν σαν ζώδια. Δεν αποκλείεται να κλείσετε κάποιες συμφωνίες και να υπογράφετε κιόλας. Στις αρχές της εβδομάδας πιθανόν να κινηθείτε λίγο παρασκηνιακά για θέματα οικονομικά που δεν θέλετε να τα κοινοποιήσετε και η εβδομάδα για εσάς θα κλείσει με το να θελήσετε να τακτοποιήσετε κάποιες σχέσεις ή κάποιες συνεργασίες που σας είχαν απασχολήσει έντονα και σας είχαν δημιουργήσει μια ανασφάλεια σαν ζώδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Έχετε εστιάσει αρκετοί από εσάς και ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου, στη καριέρα και στα επαγγελματικά με αποτέλεσμα κάποιες φορές να νιώθετε μόνοι σας.Στις αρχές της εβδομάδας σας δίνεται η ευκαιρία να βγείτε με φίλους να διασκεδάσετε να περάσετε όμορφα και γιατί όχι να φλερτάρετε.Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε και πάλι να μπείτε σε κλίμα εργασίας κλείνοντας συμφωνίες με συνεργάτες αλλά και συμφωνίες με τον ίδιο σας τον εαυτό γιατί βγήκατε από το πρόγραμμα και διασκεδάσατε ενώ έπρεπε να δουλεύετε.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-23 Αυγ)

Οι πιέσεις συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα για εσάς του 2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ και να μην μπορείτε επιτέλους να ηρεμήσετε καθώς το σύμπαν είναι λες και τα έχει βάλει μαζί σας, δεν είναι όμως καθόλου έτσι και θα το διαπιστώσετε αργότερα όταν θα κοιτάξετε δίπλα σας και θα δείτε ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά σας έχουν απομείνει και δεν έφυγαν στιγμή από το πλάι σας.Στις αρχές της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και κάποιες συμφωνίες και προς το τέλος θα θελήσετε να αποσυρθείτε για να ξεκουραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγ-22 Σεπ)

Θα εστιάσετε λίγο παραπάνω στους στόχους σας και θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον καθώς θα σας κάνουν όλα τα χατήρια και αυτό θα σας γεμίσει ικανοποίηση.Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει να κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι στο εξωτερικό που εκεί πολύ πιθανόν να έχετε επενδύσει επαγγελματικά και να έχετε κάποιες οικονομικές απολαβές και προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι για όλα αύρα που θα έχετε πετύχει.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-22 Οκτ)

Αρχίζουν τα επαγγελματικά σας να τρέχουν και να κλείνετε κάποιες συμφωνίες αρκετά ευνοϊκές για εσάς, με αποτέλεσμα να φτιάξει κατά πολύ η ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται να έχετε και εύνοια με θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό.
Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει να διευθετείτε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες προς τράπεζες η δημόσια ταμεία. Προς το τέλος της εβδομάδας, αποφασίζετε να κάνετε κάποιες κοινωνικές εμφανίσεις και να προβάλετε τον εαυτό σας προς τα έξω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23 Οκτ-22 Νοε)

Έχετε δεχθεί μεγάλες πιέσεις και ανατροπές και εξακολουθείτε και αυτή τη βδομάδα να πιέζεστε ιδιαίτερα. Ειδικά τα ζώδια του 2ου δεκαημέρου, βλέπετε να έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή σας.
Λίγη υπομονή ακόμα και θα δείτε πως όλα αυτά έγιναν για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να πάτε τη ζωή σας ένα βήμα παρακάτω. Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει να ασχολείστε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βάζετε κάποια πράγματα στη θέση τους και προς το τέλος να κανονίζετε ένα ταξίδι και να κλείνετε τα εισιτήρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Θα σας δωθούν αρκετές ευκαιρίες να διευθετήσετε κάποιες οικονομικές εκρεμότητες που είχατε προς τράπεζες ή δημόσια ταμεία, για να μπορέσετε να ηρεμήσετε από αυτό το βραχνά. Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει να ρίχνετε αρκετό βάρος στην εργασίας και τη καθημερινοτητά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, καλό θα ήταν να εστιάσετε στις σχέσεις για να βρείτε τις ισορροπίες που για κάποιο λόγο τις είχατε χάσει, για να μπορέσετε να νιώσετε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν)

Αρκετές θα είναι οι συμφωνίες που θα κάνετε με άτομα που συνεργάζεστε, ενώ συγχρόνως θα σας δωθούν ευκαιρίες να βγάλετε και χρήματα από αυτό. Η αρχή της εβδομάδας είναι αρκετά ευνοϊκή για όσους είναι μόνοι να βρεθεί ένα άτομο που θα δείξει το ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς και να σας γεμίσει με αισθήματα αισιοδοξίας Το τέλος της εβδομάδας, πολύ πιθανόν σας βρίσκει ζευγαρωμένους, μιας και για αρκετό χρονικό διάστημα έχετε βιώσει αρκετή μοναξιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν – 19 Φεβ)

Εσείς εστιάζετε στην εργασία και τη καθημερινότητα αλλά και σε θέματα διατροφής,του 2ου δεκαημέρου. Εννοείται πως σαν ζώδια, ακόμα πιέζεστε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και βιώνετε πολλές ανατροπές.
Στην αρχή της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας όμως προς το τέλος της εβδομάδας θα σας δωθουν ευκαιρίες. Ευκαιρίες να χαρείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας και τον ερωτικό σας σύντροφο που σας δείχνει την αγάπη του.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Μια καλή ευκαιρία στο τομέα τον ερωτικό για όσους από εσάς είστε μόνοι θα υπάρξει άφθονο φλερτ και προτάσεις από άτομα που δείχνουν ξεκάθαρα το ενδιαφέρον τους για εσάς προοπτικές λοιπόν να χαρείτε και να διασκεδάσετε.
Η αρχή της εβδομάδας, σας βρίσκει με αρκετά μηνύματα και ευχάριστες ειδήσεις όπως δεν θα λείψουν οι πολλές μετακινήσεις και υπάρχει μια πιθανότητα για ένα ταξιδάκι. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα παιδάκι προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει αρκετή εύνοια.

Νεότερα Άρθρα

Πλήρης οδηγός για τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας & πώς να τον διαβάσετε

HerNews ka

Πείτε μας το ζώδιο του να σας πούμε πού φτάνουν τα όρια του στη σχέση σας!

HerNewskl

Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2023: Πώς μπορεί να επηρεάσει το ζώδιό σας;

HerNews ka