HerNews.gr
Διασκέδαση

Ήρθε η ώρα για sushi!

Μετά από μια δυσκολη περίοδο… Ηρθε η ώρα για μια όμορφη γαστρονομική εμπειρία!! Και δεν υπάρχει ωραιότερη επιλογή από εκλεκτό sushi!
Αναρρωτιέσαι που να πας; Μα που αλλού ;;; Στο Κikko sushi & fish!!!
Εκεί θα γευτείτε λαχταριστές λιχουδιές μεσα από μια διαφορετική κουλτούρα!!! Το Κikko προσφέρει την προετοιμασία και την καλύτερη επιλογή πρώτων υλών ! Με σεβασμο στο σωστό τρόπο και τις αξίες της Ιαπωνικής κουλτούρας ακόμη και ο πιο απαιτητικός πελάτης θα μείνει ευχαριστημένος…
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κikko διαθέτει μια πολυετούς εμπειρία  στο κλάδο της εστίασης. Στο  Κikko sushi & fish παρέχει   μια πανέμορφη και φιλόξενη ατμόσφαιρα όπου όσοι το επισκέπτονται μαγεύονται… Ένα εντυπωσιακό σημείο στο Κikko είναι ότι η κουζίνα του εστιατορίου είναι ανοιχτή για το κοινό.  
η ωραιοτερη προταση του καλοκαιριου
Οι chef sushi masters δημιουργούν και παρασκευάζουν μπροστά σας με τις Ιαπωνικές μεθόδους, τα δημοφιλή ρολά καθώς και τα ολόφρεσκα ψαριά.. Να μην ξεχάσετε επίσης να δοκιμάσετε τα φανταστικά cocktail. Κατασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά στην αγορά! Μέσα από τις δροσερές και αρωματικές μίξεις που μπορείτε  να τα γευτείτε από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.
Επιπλέον το “Κikko sushi & fish” γνωρίζοντας την αδυναμία των πιο απαιτητικών πελατών προσφέρει ένα καλό κρασί, συνοδευόμενο με διάφορες ποικιλίες  φρουτώδων αρωμάτων!!! Ακούγεται μοναδικό..
Μια επίσκεψη ίσως να σας πείσει!!!
Καλή διασκέδαση!
Τρίτη – Σάββατο: 16:30 – 00:30
Κυριακή Δευτέρα: κλειστά
Tel: 2109883883-880 / 6981930440
Αγίου Αλεξάνδρου & Αμφιτρίτης 8-10, Π. Φάληρο.
Kikko STREET FOOD & DELIVERY
Αγίου Αλεξάνδρου 1,
Παλαιό Φάληρο, 175 61
Delivery: 210 9800 600
210 9800 646
 Π. Φάληρο & Άλιμος
Ωράριο delivery Δευτέρα – Κυριακή 12.30 με 00.00

Kikko Sushi & Fish

Νεότερα Άρθρα

Αθήνα: 3 μαγαζιά με πανέμορφους κήπους

Her News b

Ποια είναι τα τραγούδια με τα περισσότερα views στο Youtube

Her News b

Άννα Βίσση – «Λεκές»: Κυκλοφόρησε το ιδιαίτερο music video για τη νέα της επιτυχία!

HerNews ka