HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Survivor – Σάκης ή Ηλίας;

Τελικός: Απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ όλη η Ελλάδα θα παρακολουθήσει τον τελικό από το ριάλιτι που άλλαξε τους χειμώνες μας.

Ποιος θα είναι ο νικητής; Ο επιχειρηματίας Σάκης Κατσούλης ή ο τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος; Αδιαμφησβήτητα και οι δύο αυτοί παίκτες ήταν οι καλύτεροι και δικαίως έφτασαν στον μεγάλο τελικός.

Μια ανάσα πριν την διεκδίκηση του επάθλου έφτασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη καθώς τερμάτισε στην 3η θέση. Η μοναδική γυναίκα, μια αληθινή Survivor που επέμεινε τον πρώην της αλλά και τους 6,5 ολόκληρους μήνες στον νησί του Αγίου Δομινίκου. Δυστυχώς, έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. 

Ο Γίωργος Κορόμι έκλεψε τις εντυπώσεις με την όμορφη παρουσία του αλλά και ότι μπορούσε να ανταπεξέλθει σε όποια συνθήκη. Ψάρευε, μαγείρευε και δεν γκρίνιαζε ποτέ.

Οι πρώτες δηλώσεις των φιναλίστ που δεν τα κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο του τελικού έκαναν τις πρώτες του δηλώσεις πριν τον μεγάλο τελικό: 

Εγώ αισθάνομαι δυστυχισμένος γιατί τελείωσε όλο αυτό που ήταν μαγικό. Ήταν τόσο δύσκολοι αυτοί οι επτά μήνες. Μοναδικές στιγμές, χαρές, λύπες, κλάμα, χαμόγελο και γέλιο πολύ, και σου μένει κάτι γλυκό από όλο αυτό. Είναι σαν όνειρο» δήλωσε ο Γιώργος Κόρομι.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε : «Εγώ δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ. Μπορεί να μην είμαι στους τελικούς αλλά ήμουν στους ημιτελικούς, είμαι με τον Κόρο από την πρώτη ημέρα και είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Με όλα αυτά τα βίντεο που είδαμε, εγώ ήθελα να ξαναγυρίσω πίσω. Τι να πω… Όλα καλά. Τελείωσε όλο αυτό το όνειρο που λέγεται Survivor. Είναι όλο περίεργο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που μας στήριξε, αυτή την αγάπη που είδαμε σήμερα. Αυτά τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω αλήθεια».

 

Φωτό: tlife

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: Το μοναδικό καλωσόρισμα στην πρεμιέρα της εκπομπής της!

HerNewskl

Ορθούλα Παπαδάκου: «Δεν μπορώ να κάνω παιδιά οπότε ο γάμος δεν μου λέει τίποτα»

HerNews ka

Μαρία Κορινθίου: Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της για τον κορονοϊό

Her News