HerNews.gr
Beauty

Ροδάκινο-Δυόσμος : Το νέο trend αφεψήματος , με βάση το νερό!

Θα φτιάξεις ένα αφέψημα από ροδάκινο και δυόσμο.Οπότε ούτε έξοδα, ούτε κόπος. Με το sassy water από ροδάκινο και δυόσμο, όλα θα πάρουν το δρόμο το σωστό.Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις ή θα δημιουρφήσεις δροσερή αναπνοή. Ταυτόχρονα θα έχεις και καλή διάθεση!

Το νερό, με λίγη βοήθεια από αρωματικά,μυρωδικά και φρούτα,μπορεί να γίνει ένα μικρό ,ολιστικό θαύμα για τον οργανισμό μας.Συγκεκριμένα  πρόκειται για ένα ρόφημα από ροδάκινο και δυόσμο.Είναι ένα καλοκαιρινό φρούτο,όποτε ευκαιρία να το δοκιμάσουμε.Ας δούμε την ακόλουθη συνταγή:

Ροδάκινο-δυόσμος

Ένας συνδυασμός που δημιουργεί δροσερή αναπνοή, καλή όραση και καλή διάθεση.

Τα υλικά που χρειάζεται γι άυτό το ρόφημα:

2 ροδάκινα ,κομμένα σε ροδέλες.

20 φυλλαράκια δυόσμου

1  λίτρο νερό

Πως γίνεται η εκτέλεση του ροφήματος ;

Αρχικά γεμίζουμε ένα δοχείο με νερό. Πλένουμε καλά τα ροδάκινα. Στη συνέχεια , βάζουμε τα ροδάκινα ,κομμένα σε ροδέλες  μέσα στο δοχείο. Μετά προσθέτουμε τα 20 φυλλαράκια δυόσμου. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλίκά. Τα ανακατεύουμε όλα ελαφρά . Λίγο πριν το τέλος της εκτέλεσης της συνταγής ,αφήνουμε την κανάτα με τα υλικά στο ψυγείο, για μερικές ώρες.Αυτό γίνεται ,ώστε να απελευθερωθούν τα πολύτιμα συστατικά τους.

Πως λειτουργεί στον οργανισμό μας;

Οι βιταμίνες Α και C καθώς και το β καροτένιο περιέχονται στο ροδάκινο. Οι συγκεκριμένες βιταμίνες αυξάνουν τη ροή του αίματος.Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα να προστατεύουν τον αμφιβληστροειδή.Επίσης προστατεύει το φακό του ματιού.Προστατεύουν από βλάβες που προκαλούνται από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου.Παράλληλα από τον δυόσμο,το αιθέριο έλαιό του,απελευθερώνεται στο νερό.Ταυτόχρονα,ο δυόσμος δροσίζει και αρωματίζει την αναπνοή στη στιγμή!

Τι είναι sassy water ;

Ο όρος sassy water ,όπως έχουμε αναφέρει,περιέχει όλα τα ροφήματα με βάση το νερό.Στόχος των ροφημάτων είναι η μείωση του λίπους στη κοιλιά και η απώλεια βάρους .Το όνομά του το πήρε από τη Cynthia Sass ,η οποία ήταν η δημιουργός του .

Νεότερα Άρθρα

Sulfate-free σαμπουάν: Σε ποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητο;

HerNewskl

Φριζάρισμα & καλοκαίρι

Her News b

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Έκανε το ίδιο κούρεμα με την Hailey Bieber

HerNewskl