HerNews.gr
Social News

Η Βίκυ Κάβουρα με ενα εντυπωσιακό launch party της νέας της Swimwear Collection “I-CRAB”, γιόρτασε τα 33a γενέθλια της!

Στο γνωστό bar – restaurant Voe Athens, πραγματοποιήθηκε το launch party της Βίκυς Κάβουρα για την παρουσίαση της νέας της Swimwear Collection “I-CRAB”, σε  συνδυασμό με τον εορτασμό των 33 γενεθλίων της.

Η Βίκυ Κάβουρα, ξεκίνησε το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα, μέσα στους δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν και πραγματοποίησε το πρώτο της φανταγορισματικό launch party με απόλυτη επιτυχία, σηματοδοτώντας την έναρξη μίας νέας αισιόδοξης περιόδου για την μόδα. 

Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο, έσπευσε να δώσει το παρόν στο λαμπερό event και να ευχηθεί στην αγαπημένη ηθοποιό και πλέον σχεδιάστρια τόσο για τα γενέθλια της, όσο και για το νέο της ξεκίνημα.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι βρέθηκαν στο αγαπημένο στέκι των Νοτίων Προαστίων, είδαν από κοντά τη νέα συλλογή μαγιό, “I-CRAB” και διασκέδασαν με την ψυχή τους , ενώ το εορταστικό mood της βραδιάς απογείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με ένα εκρηκτικό Dj Show.
Η “I-CRAB”, created to make women happy, είναι μια νεα και πολλά υποσχόμενη Swimwear εταιρεία, εμπνευσμένη με πολύ αγάπη by women for women. Sexy, πολυμορφικά μαγιό, σχεδιασμένα για κάθε είδους σώμα, που φοριούνται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το μέλημα της Βίκυς  Κάβουρα είναι είναι να κάνει όλες τις γυναίκες να αποδεχτούν και να αγαπήσουν το σώμα τους, αναδεικνύοντας κάθε φορά τα δυνατά τους σημεία με τον πιο όμορφο τρόπο. 

Νεότερα Άρθρα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Η πρώτη κοινή φωτογραφία στα social media

Her News

David & Victoria Beckham: Το τρυφερό βίντεο για τα 21α γενέθλιά του γιού τους Romeo

HerNews ka

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανέβασε φωτογραφία που φιλά τρυφερά τη Τζορτζίνα για να πείσει ότι δεν υπάρχουν “σύννεφα”στη σχέση τους

HerNews ka