HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννα – Τι είπε για το εμβόλιο

Χριστίνα Μπόμπα

Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση των μωρών της Χριστίνας Μπόμπα, η αγαπημένη Influencer βγήκε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή με σκοπό να μιλήσει για το εμβόλιο, αλλά και να παρακινήσει με τον τρόπο της τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Η Χριστίνα Μπόμπα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΙ. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αποκάλυψε πως έκλεισε και εκείνη το ραντεβού για τον εμβολιασμό για τις 13 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα είπε:

«Εξαιτίας της εγκυμοσύνης και επειδή δεν είχε ακόμη διευκαλυνθεί αν επιτρέπεται ή όχι να εμβολιαστώ γιατί ήμουν έγκυος, δεν είχα κλείσει. Τώρα έκλεισα το ραντεβού μου για να κάνω το εμβόλιο στις 13 του μήνα για να προστατεύσω τον εαυτό μου και τους γύρω μου και τις κόρες μου.
Οι θηλάζουσες μπορούμε να εμβολιαστούμε και ενδείκνυται κιόλας για να προστατεύσουμε και τα παιδιά μας. Τώρα είμαστε εκτεθειμένοι αν βγούμε έξω. Αν βγω και γυρίσω μετά στις κόρες μου, είναι επικίνδυνο.
Είναι μεγάλη συζήτηση αλλά πρέπει να ακούμε τους γιατρούς μας και τους επιστήμονες. Μου είπαν ότι στις θηλάζουσες το Pfizer και το Moderna είναι απόλυτα ασφαλές, οπότε για μένα ο πιο ασφαλής δρόμος είναι να εμβολιαστώ. Εγώ και ο Σάκης Τανιμανίδης ήμασταν από τους πρώτους που νοσήσαμε με κορονοϊό. Ήμουν μάλιστα το νούμερο 100.
Ο κόσμος είναι διχασμένος και μέσα σε μια δημοκρατία που ζούμε είναι απόλυτα σεβαστές όλες οι απόψεις. Αλλά αυτή τη στιγμή μιλάμε για ένα θέμα δημόσιας υγείας. Τον πρώτο λόγο έχουν οι επιστήμονες. Εμείς έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε στον κόσμο και να τον παρακινήσουμε. Μιλάω με τον κόσμο και λέω τη γνώμη μου. Είναι περισσότερο τρομακτικό το να νοσήσεις παρά το να εμβολιαστείς» 

Η Χριστίνα Μπόμπα στην πρώτη ανάρτηση με τα δίδυμα μωράκια της:

Νεότερα Άρθρα

Ρούλα Κορομηλά: Το πρώτο trailer για το «Σπίτι με το MEGA»

HerNews ka

Κώστας Φραγκολιάς: Ξεκαθαρίζει μετά τη δήλωση για τη λευχαιμία: «Το λάθος είναι δικό μου – Zητώ συγγνώμη»

Her News

Βίκυ Κάβουρα: “Δεν ξέρω γιατί υπήρξε το δημοσίευμα περί επανασύνδεσης με τον Νίκο Οικονομόπουλο”

HerNewskl