HerNews.gr
Ελλάδα

MAD Video Music Awards: Απόψε στο MEGA

Τα «Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ» έρχονται για 2η χρονιά στο MEGA.

Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός που όλοι αγαπήσαμε δίνει ραντεβού με το κοινό, για 18η συνεχόμενη χρονιά. Με ένα μοναδικό τηλεοπτικό show απόψε, Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 21:00 από την συχνότητα του MEGA.

Εντυπωσιακά live acts αγαπημένων καλλιτεχνών, συναρπαστικές μουσικές στιγμές, δυνατές απονομές και βραβεύσεις θα απολαύσουν οι τηλεθεατές σε μια ξεχωριστή βραδιά αποκλειστικά στο MEGA. Δεν θα λείπουν οι συγκινήσεις αλλά ο χορός και η απόλαυση θα είναι τα επικρατέστερα. 

Τα μουσικά βραβεία παρουσιάζει ο θεσμός των MAD, Θέμης Γεωργαντάς.

Τον παλμό των backstage μεταφέρει η Κόνι Μεταξά. Ο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, μέσα από 15 + 1 κατηγορίες βραβείων «φωτίζει» με την ενέργεια της ΔΕΗ, τη δύναμη της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Τα «Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ» πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στις  25 Ιουνίου. Σε ένα διαφορετικό spot, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ξανά με την παρουσία κοινού.

Το κοινό έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας όπως θα δούμε απόψε στο MEGA. Μπορεί να τα είχαμε συνηθίσει διαφορετικά αλλά ο κόσμος έδωσε τον δικό του παλμό έστω και καθήμενος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τιμητικό βραβείο Mad Music Icon απονεμήθηκε στη Νατάσα Θεοδωρίδου από τις κόρες της Χριστιάννα Μπέτα και Αντριάνα Φουστάνου.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @kris_betta_

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα τα δούμε απόψε στο MEGA.

Μην χάσετε απόψε τα «MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2021 ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ»   ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

Το μουσικό ταξίδι των MAD VIDEO MUSIC AWARDS είναι ευχάριστη νότα του καλοκαιριού όπου εδώ και πολλά χρόνια σηματοδοτούν 

Νεότερα Άρθρα

«Μπλε υπερπανσέληνος»: Έρχεται στις 30 Αυγούστου το μοναδικό και σπάνιο φεγγάρι που θα μας “μαγέψει”

HerNews ka

Ασπρόπυργος: Εξάχρονο παιδί ξεχάστηκε σε σχολικό

Her News b

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο δικαστήριο η παιδίατρος της Τζωρτζίνας – «Δεν με έπεισε ότι είναι σπασμοί, σκέφτηκα δηλητηρίαση από χάπια»

HerNews ka