HerNews.gr
DECORNEWS

Αέρινη διακόσμηση με καπέλα: Οι 3 τρόποι να την πετύχεις

Οι ιδέες διακόσμησης δεν στερεύουν ποτέ. Πάντοτε θα βγαίνουν ευφάνταστες δημιουργίες. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα επικεντρωθούμε στη διακόσμηση του χώρου με καπέλα. Κυρίως τα ψάθινα – καλοκαίρι γαρ -.

Σχεδόν όλοι μας έχουμε κάπου καταχωνιασμένα καπέλα μέσα στο σπίτι. Εντάξει μπορεί να μην είναι καπέλ-α αλλά καπέλ-ο, αλλά υπάρχει. Ακόμη και αν δεν μας βρίσκεται, μπορούμε να προμηθευτούμε εύκολα από κάποιο μαγαζί σε νησί ή πόλη.

Αντί να το κρατήσουμε στοιβαγμένο ανάμεσα σε εξίσου μη αξιοποιήσιμα πράγματα στην αποθήκη μας, μπορούμε να το διακοσμήσουμε στον χώρο. Είτε τον επαγγελματικό, είτε τον προσωπικό. Ας δούμε με ποιους 3 τρόπους θα γίνει αυτό.

Σε κουνιστή καρέκλα στον χώρο

Μια γωνιά όπου θα υπάρχει μια κουνιστή ψάθινη ή ξύλινη καρέκλα και στην γωνία της μιας της πλευράς θα φιλοξενήσει ένα καπέλο, είναι μια instagramική πρόκληση για κάθε διακόσμηση και χώρο που θα την φιλοξενήσει. Ακόμη και αν δεν μας βολεύει η κουνιστή καρέκλα, μπορούμε να τοποθετήσουμε μια σταθερή που να παραπέμπει όμως σε vintage στυλ για να ταιριάζει με το καπέλο!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Νεότερα Άρθρα

4 απροσδόκητα αντικείμενα που μπορείτε πραγματικά να βάλετε στο πλυντήριο πιάτων

HerNews ka

Σπίτι: Τα χρώματα που θα σε επηρεάσουν θετικά

Her News b

5 κόλπα επιμέλειας μπάνιου για να δείχνει σαν ξενοδοχείου & πιο οικείο

HerNews ka