HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Η Πέννυ Μπαλτατζή συναντά τη Γιώτα Τσιμπρικίδου

Είναι τρυφερή, με ταλέντο, όραμα και πολλή αγάπη για την Τέχνη της… είναι η Πέννυ Μπαλτατζή σε μια συνάντηση με τη Γιώτα Τσιμπρικίδου που φωτίζει πολλά σημεία μιας ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού που την ακολουθεί πιστά το κοινό της.

Στο Art Podcast #28, η Πέννυ Μπαλτατζή μιλάει με χρώματα και τραγούδια για «το μαγαζί του μπαμπά της», την αγκαλιά της γιαγιάς, τις πρώτες της μελωδίες στο πιάνο και τις αφίσες καλλιτεχνών που συνήθιζε να ανταλλάσσει με ανθρώπους από το εξωτερικό!

Πώς έχει στο μυαλό της την εποχή των “Penny & the Swingin’ Cats”, ποιο τραγούδι της ξεχωρίζει και γιατί, ποια είναι η αίσθησή της για τη μουσική βιομηχανία στην Ελλάδα και τι τελικά της έμαθε η παρουσία της σε τηλεοπτικά προγράμματα;

Η Πέννυ Μπαλτατζή μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον γιο της που μαζί του απολαμβάνει το «τώρα», αλλά και για τον σύζυγό της με τον οποίο μοιράζονται καλλιτεχνικές ανησυχίες και την αγάπη τους για τη φύση!

Λίγο πριν την καλοκαιρινή της εμφάνιση στον Κήπο του Μεγάρου, ένα art podcast …δροσερό, με την υποστήριξη των αντηλιακών Sun Screen Velvet της FREZYDERM.

Νεότερα Άρθρα

Η δήμαρχος Σπετσών Ευγενία Φραγγιά μιλά στο HerNews: «Έχω δεχθεί συμπεριφορά που αποτελούσε πρότυπο σεξιστικών στερεοτύπων»

HerNews ka

Κατερίνα Ζαρίφη: “Στις σχέσεις μου είμαι “νιάου”…”

Her News b

Η Γιώτα Ρεγγίνα μιλά στο HerNews: «Ο έρωτας με βοηθάει πολύ στην ερμηνεία και στο πώς νιώθω τα τραγούδια»

HerNews ka