HerNews.gr
Social News

Ηλίας Μαμαλάκης: Για το δικό μου μαγαζί, θα προτιμούσα μόνο εμβολιασμένους

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, μίλησε για τα νέα μέτρα που επιβήθηκαν στην εστίαση αλλά και το τι πρόκειται να γίνει στα εστιατόρια. Αναφέρθηκε επίσης στο τι θα επέλεγε να κάνει στο δικό του μαγαζί.

Στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΙ ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε:

“Όταν έγινε η διάταξη πριν από 10-15 ημέρες, υπήρξε μια πολύ μεγάλη αναστάτωση. Σε όλο τον κόσμο και κυρίως, στους εστιάτορες οι οποίοι έπρεπε να αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα μπουν και δεύτερον, να αντιμετωπίσουν τον πελάτη τους. Όμως, σε αυτό το διάστημα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, βλέπουμε ότι είμαστε στην αρχή μιας τέταρτης φάσης.
Εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω ούτε μπορώ να κάνω μια πρόταση. Αν έπρεπε να αποφασίσω για το δικό μου μαγαζί, θα προτιμούσα μόνο εμβολιασμένους. Γιατί η απειλή του 4ου κύματος είναι πάρα πολύ μεγάλη.”

Μάλιστα, ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε πως πρέπει να αυξηθούν οι εμβολιασμοί:

“Η εστίαση δεν αντέχει άλλο κλείσιμο, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Όπως και να έχει, τα μαγαζιά δεν θα γεμίσουν όπως γινόταν παλαιότερα.” Ο Ηλίας Μαμαλάκης,  μιλώντας για τη χρήση μάσκας στα εστιατόρια, είπε πως θα ήταν καλό να μην βγαίνει μέχρι να καθήσουμε στο τραπέζι, ενώ είπε πως, κατά τη γνώμη του, πρέπει υποχρεωτικά να είναι εμβολιασμένο το προσωπικό.

Νεότερα Άρθρα

Θετικός στον κορονοϊό o Ηλίας Μπόγδανος

Her News

Πηγή Δεβετζή: «Δεν θέλω να ξαναδώ τον πρώην άντρα μου…»

Her News b

Μάριος Αθανασίου: «Το έχω περάσει δύο φορές. Tο ξεπέρασα μόνος μου»

Her News b