HerNews.gr
Beauty

Καθαρισμός Προσώπου : Πώς θα αποκτήσεις τέλεια επιδερμίδα από την άνεση του σπιτιού σου

Έχεις έξαρση ακμής ; Χρειάζεσαι ένα βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπό σου ; Σου έχω την τέλεια λύση , το απόλυτο beauty hack που μπορείς να εφαρμόσεις από την άνεση του σπιτιού σου ! Άλλωστε όλοι πρέπει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας.Με τον καθαρισμό προσώπου θα αποκτήσεις τέλεια επιδερμίδα .

Είναι πολλά τα φυσικά υλικά που έχουν θαυματουργές ιδιότητες για την επιδερμίδα μας .Ένα από τα πιο δραστικά όμως που χρησιμοποιείται στην περιοχή του προσώπου , είναι η μαγειρική σόδα , η οποία δίνει λύση σε πολλά δερματικά προβλήματα.

Η μαγειρική σόδα είναι πολύ οικονομική και μπορείς  να την αγοράσεις  από οποιοδήποτε σουπερμάρκετ.Είναι το καλύτερο φυσικό καθαριστικο για το προσώπου μιας και βοηθά στην διάσπαση  του σμήγματος αλλά και στον καθαρισμό των πόρων.

Επίσης βοηθάει στην απολέπιση του δέρματος και προλαμβάνει την ακμή ! Τι άλλο θα μπορούσες να ζητήσεις ;

Πάμε όμως να σου εξηγήσω πως θα χρησιμοποιήσεις την μαγειρική σόδα!

Αν θέλεις να εξαφανίσεις τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα θα δημιουργήσεις μια μάσκα από μαγειρική σόδα και νερό! Σ ένα μπολ θα βάλεις 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα και 2 κουταλάκια του γλυκού νερό . Θα τα ανακατεψεις μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα.

Έπειτα , θα απλώσεις την πάστα στο προσώπο σου κάνοντας απαλό μασάζ! Αφήνεις την μάσκα πάνω στο πρόσωπο για 2 λεπτά ακριβώς ! Μην ξεχαστείς ! Ξεπλένεις το πρόσωπό  σου με νερό και το  σκουπίζεις με μια πετσέτα κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις ! Εν συνεχεία εφάρμοσε την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα ! 

Εφάρμοσε την μάσκα 1 φορά την εβδομάδα και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα ! 

Δοκίμασέ  το και θα με θυμηθείς ! 

Σίσσυ Γατζούδη

Δημοσιογράφος

Contact @:

Instagram: @sissygatzoudi

Νεότερα Άρθρα

Jamsu: Το Κορεάτικο beauty hack που πρέπει να ξέρεις !

Her News b

Κατερίνα Καινούργιου: Tόλμησε τα confetti nails που ταιριάζουν σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

HerNewskl

Πώς να προστατέψετε τα μαλλιά σας από το κρύο

HerNews ka