HerNews.gr
Ελλάδα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Ηappy Day έριξαν αυλαία! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έριξε αυλαία αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές που της φέρθηκαν με τον καλύτερο τροπο. Είναι μοναδική, είναι η καλύτερη παρουσιάστρια στο είδος της και μας το απέδειξε χθες. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)


Ακομπλεξάριστη, έπαιξε μπουγέλο με τους συνεργάτες της χωρίς να την ενδιαφέρει πως θα φαίνεται στον τηλεοπτικό φακό. Μαζί με την ομάδα και τους συνεργάτες της έπαιζαν σαν παιδιά. Είχαν ξεχάσει για λίγο τις κάμερες και την προβολή τους και απλώς απολάμβαναν την τελευταία εκπομπή της σεζόν. Μιας σεζόν που δεν ήταν η πιο εύκολη αλλά ήταν γεναιόδωρη με την ομάδα του Happy Day.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)


Ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε έναν έναν τους συνεργάτες της και την δημοσιογραφικη ομάδα. Το έχετε δει πολλές φορές στην ελληνική τηλεόραση; Δεν νομίζω… Σε αυτό φταίει και η καπετάνισσα της εκπομπής που εδώ και 8 χρόνια δίνει μόνο χαρά και επιτυχίες, Μαίρη Παλιαλέξη. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)


Όπως είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα, πέρυσι, η ομάδα άλλαξε ριζικά. Είχαν τα άγχη τους για το αν θα τα καταφέρουν και δέσουν. Σας το λέω εγώ, έδεσαν. Η συνταγή πέτυχε και δεν αλλάζει. 

Χθες η εκπομπή του Happy Day ήταν γιορτή. Μια γιορτή που ένωσε πλατό, κοντρόλ και εξωτερικούς συνεργάτες γίνοντας ένα με τον τηλεθεατή.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για την πιο γλυκιά καλημέρα και το πιο γλυκό φιλί από την καλύτερη ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης!

Καλό Καλοκαίρι! Υγεία, αποστάσεις και προσοχή! 

Νεότερα Άρθρα

Επιδότηση καυσίμων: Πότε και πως θα λάβουν την κάρτα οι δικαιούχοι

Her News

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες και βροχές που θα συνοδεύονται από κεραυνούς

HerNews ka

Το όνειρο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έγινε πραγματικότητα – Δημοπρατήθηκαν τα μετάλλια και οι δάδες του

HerNews ka