HerNews.gr
Fitness

Aνανάς & καρύδα: Το νέο trend αφεψήματος!

Θα φτιάξεις ένα αφέψημα από ανανά και καρύδα .Οπότε ούτε έξοδα, ούτε κόπος. Με το sassy water από ανανά και καρύδα  , όλα θα πάρουν το δρόμο το σωστό.Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις ή θα δημιουρφήσεις δροσερή αναπνοή. Ταυτόχρονα θα έχεις και καλή διάθεση!

Το νερό, με λίγη βοήθεια από αρωματικά,μυρωδικά και φρούτα,μπορεί να γίνει ένα μικρό ,ολιστικό θαύμα για τον οργανισμό μας.Συγκεκριμένα  πρόκειται για ένα ρόφημα από  ανανά και καρύδα. Είναι ένα καλοκαιρινό φρούτο,όποτε ευκαιρία να το δοκιμάσουμε. Ας δούμε την ακόλουθη συνταγή:

Ανανά και καρύδα

Ένας συνδυασμός που δημιουργεί δροσερή αναπνοή, καλή όραση και καλή διάθεση.

Τα υλικά που χρειάζεται για το ρόφημα από ανανά και καρύδα:
  • 2 κουτ.σούπας νιφάδες καρύδας, χωρίς γλυκαντικά
  • 2 φέτες ανανά,σε κύβους
  • 1 κουτ. σούπας μαύρη ζάχαρη (προαιρετικά)
  • 1  λίτρο νερό

Πως γίνεται η εκτέλεση του ροφήματος ;

Αρχικά γεμίζουμε ένα δοχείο με νερό. Στη συνέχεια ,κόβουμε σε ροδέλες τον ανανά μέσα στο δοχείο. Μετά προσθέτουμε 2 κουταλιές σούπας νιφάδες καρύδας,χωρίς γλυκαντικά. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλίκά. Τα ανακατεύουμε όλα ελαφρά . Λίγο πριν το τέλος της εκτέλεσης της συνταγής ,αφήνουμε την κανάτα με τα υλικά στο ψυγείο, για ένα βράδυ. Σερβίρουμε το αφέψημα κρύο, με παγάκια.

Πως λειτουργεί στον οργανισμό μας;

Η καρύδα,εκτός από τη φυσικά γλυκιά της γεύση,έχει και εντυπωσιακή περιεκτικότητα σε ηλεκτρολύτες.Διαθέτει μεγάλες ποσότητες ασβεστίου,μαγνησίου,καλίου και νατρίου.Το γεγονός αυτό, την καθιστά ενεργειακό ποτό.Συνδυάζεται ωραία μετά τη γυμναστική ή μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο.Από την άλλη ο ανανάς διαθέτει μεγάλη ποσότητα φολικού οξέος.Το συγκεκριμένο βοηθά στη γονιμότητα.

Τι είναι sassy water ;

Ο όρος sassy water ,όπως έχουμε αναφέρει,περιέχει όλα τα ροφήματα με βάση το νερό.Στόχος των ροφημάτων είναι η μείωση του λίπους στη κοιλιά και η απώλεια βάρους .Το όνομά του το πήρε από τη Cynthia Sass ,η οποία ήταν η δημιουργός του .

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

10 καθημερινά βότανα και μπαχαρικά με θαυματουργές ιδιότητες!

Her News b

Pilates: Η καλύτερη γυμναστική για το σώμα σου

Her News

Stretching: Το πρόγραμμα γυμναστικής που θα αγαπήσεις

Her News b