HerNews.gr
Travel & more Διασκέδαση

Τι δεν πρέπει να κάνεις στις διακοπές σου

Ήρθε η πολυπόθητη ώρα των διακοπών. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχεις σκεφτεί ότι θέλεις να κάνεις και συνήθως καταφέρνεις τα μισά. Ο λόγος;  Εκείνη την περίοδο που είσαι διακοπές, το ρολόι σταματάει. Εκτός απ όλα όσα θέλεις να κάνεις, υπάρχει και το ενδεχόμενο γι ‘ αυτά που δεν θέλεις να κάνεις. Αλλά και δεν πρέπει να κάνεις στις διακοπές σου.

Μην δουλεύεις 

Σταμάτα να έχεις στο μυαλό σου την δουλειά. Δεν είναι όλη η ζωή αυτό. Αποφορτίσου, γέμισε μπαταρίες και κλείσε το τηλέφωνο. Ενημέρωσε φίλους, γνωστούς και συγγενείς ότι πρέπει να αδειάσει το μυαλό σου και απλά ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ.

Μην βγάζεις εκατομμύρια stories 

Γιατί δεν απολαμβάνεις την στιγμή. Νομίζεις ότι με το να δείξεις ποσό τέλεια είναι όλα γεμίζεις το μυαλό σου. Δεν είναι έτσι. Πρέπει να ξέρεις πότε θα πιάσεις το τηλέφωνο να αποθανατίσεις κάποια στιγμή με τους διαδικτυακούς σου φίλους και ποτέ έχεις αρχίσει να ξεπερνάς το όριο και να σε ενδιαφέρει μόνο αυτό..

Μην πηγαίνεις στην ίδια παραλία 

Την πρώτη μέρα που θα πας σε κάποιον προορισμό, όπου και να πας σου φαίνεται όνειρο. Δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείς να περάσεις καλά και μην έχεις κόλλημα μόνο με ένα σημείο. Πρέπει να εξερευνήσεις τον τόπο που πηγές διακοπές και να ζήσεις κάθε στιγμή στο έπακρον. Ξεβολέψου λέμε…

Να αφήνεις τα σκουπίδια σου στην παραλία

Δεν θέλω να γράψω επεξήγηση γι αυτό. Αν το κάνεις, είσαι άξιος της μοίρας σου. Απλώς μάζεψε τα σκουπίδια. So simple. 

Μην ντύνεσαι λες και πήγαινες σε δεξίωση

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μαγιό και σαγιονάρες. Άντε και ένα ωραίο κραγιονάκι να τονίσεις τον καλοκαιρινό αέρα στο πρόσωπο σου. Μην ντύνεσαι στις διακοπές όπως θα ντυνόσουν σε έναν γάμο. Κουράζεσαι χωρίς λόγο.

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το «Ελπίδα» έγινε no1 trend -Πάνω από 1 εκατομμύριο streams & views σε λίγες ημέρες

HerNews ka

Κατερίνα Στικούδη: Πλησιάζουν οι μέρες που θα ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera

HerNews ka

Ακόμα ένα διήμερο διασκέδασης.. στον Πάνο Κιάμο!

Her News