HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ναταλία Γερμανού: “Του χρόνου δεν θα είμαστε σε απαρτία”

Η Ναταλία Γερμανού στο φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν, έδωσε την είδηση για την επόμενη χρονιά λέγοντας: “Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, δεν θα είμαστε σε απαρτία”

Καλησπερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του “Καλύτερα δε γίνεται”, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως έρχονται αλλαγές στην ομάδα της εκπομπής της από τον Σεπτέμβρη.

Όπως είπε: “Καλώς ήρθατε στο τελευταίο ‘Καλύτερα δε γίνεται’ της σεζόν 2020-2021. Καλώς ορίσατε κοντά μας! Μια σεζόν που ήταν η καλύτερη κι από τις τρεις που περάσαμε όλοι μαζί. Με τον Κώστα βασικά γιατί τα ‘μωρά’ μου εδώ είναι νεοαφιχθέντα της σεζόν.
Και είναι μια μέρα χαράς, αλλά και μέρα μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης γιατί του χρόνου, πρώτα ο Θεός, δεν θα είμαστε σε απαρτία. Είναι μια μέρα, μέρα χαράς, αλλά και μέρα μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης, γιατί του χρόνου πρώτα ο Θεός δεν θα είμαστε σε απαρτία, αλλά κρατάμε μόνο τις καλύτερες στιγμές” 

Η τηλεοπτική σεζόν έκλεισε, με τη Ναταλία Γερμανού να αποχαιρετά δύο συνεργάτες της που από του χρόνου δεν θα βρίσκονται στο πλευρά της. Ο λόγος για τον Κώστα Τσουρό και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος από Σεπτέμβρη θα βρίσκεται σε άλλη εκπομπή και αποχαιρέτησε την Ναταλία Γερμανού και το κανάλι. Μετά την προβολή της τελευταία του συνέντευξης για αυτή τη χρονιά, η οικοδέσποινα τον ευχαρίστησε για την συνεργασία τους.

Εκείνος της απάντησε: “Είσαι εξαιρετική παρουσιάστρια, χειρίζεσαι με ευγένεια και χιούμορ ανθρώπους και καταστάσεις και έχεις μία τηλεοπτική γλώσσα που είναι ασύγκριτη και όσο πάει γίνεται και καλύτερη”

Μάλιστα, μετά το τέλος της εκπομπής ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, με τους δυο τους αγκαλιά:

Νεότερα Άρθρα

Πόπη Τσαπανίδου: Επιστρέφει τηλεοπτικά στο OPEN

Her News

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Δεν υπήρξε ποτέ κάτι σοβαρό με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου»

Her News

«Κλείσε τα ματια»: Πέμη Ζούνη και Ιωάννα Παππά αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της σειράς!

Her News