HerNews.gr
Ταξίδια

Tropicana Hotel: Όταν μιλάμε για πολυτέλεια στη Μύκονο

Αισθανθείτε τον παλμό, νιώστε τη ζέστη, απολαύστε το ρυθμό..Όλα αυτά στη Μύκονο έχουν όνομα..Tropicana Hotel!

Η Μύκονος είναι το hot spot του πλανήτη. Μήπως ήρθε η ώρα να ζήσεις το αιώνιο καλοκαίρι; Να επισκεφτείς τους ανεµόµυλους και να χαζέψεις τα ηλιοβασιλέµατα στη Μικρή Βενετία;

Να ξεφαντώσεις στις πιο ωραίες παραλίες της Ελλάδας, να γευτείς γκουρµέ φαγητό, πολυτελέστατα ξενοδοχεία…;

Το Tropicana Hotel είναι σίγουρα αυτό που αναζητάς!

Το Tropicana Hotel είναι το απόλυτο ξενοδοχείο για ξεφάντωμα στη Μύκονο. Η πολιτική του Tropicana Hotel είναι να φροντίζει για τις δικές σας επιθυμίες!

Aπέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία.
Βρίσκεται μπροστά στη διάσημη παραλία Paradise!
Το Tropicana είναι ένα κατάλευκο συγκρότημα που διαθέτει πισίνα και beach bar-εστιατόριο.
Προσφέρει ρεσεψιόν καθώς και καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Όλα τα κλιματιζόμενα στούντιο και διαμερίσματα του Tropicana διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και απλή, αλλά καλόγουστη επίπλωση. Επίσης περιλαμβάνουν μία άρτια εξοπλισμένη μικρή κουζίνα, δορυφορική τηλεόραση LCD και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ελληνική και ιταλική κουζίνα στο εστιατόριο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις.

Στο μπαρ, όπου διοργανώνονται τακτικά πάρτι στην παραλία, σερβίρονται ποτά και εξωτικά κοκτέιλ που σίγουρα θα ήθελες να δοκιμάσεις!

Η γραφική πόλη και το λιμάνι της Μυκόνου απέχουν 5χλμ. από το Tropicana, ενώ το αεροδρόμιο του νησιού είναι 3χλμ. μακριά. Κοντά στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης. Σημαντικό είναι ότι το Tropicana Hotel έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στην Παραλία Paradise!

Χαλαρώστε, μαυρίστε και νιώστε την πολυτέλεια γύρω από τις λαμπερές πισίνες!

Επίσης για τις στιγμές που προτιμάτε να ξεφύγετε από την υψηλή ένταση του πάρτι στην κοντινή παραλία, οι δύο πισίνες του Tropicana Hotel είναι εκεί όπου συμβαίνουν όλα.
Επιλέξτε την αγαπημένη σας ξαπλώστρα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να μαυρίσετε και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική στα ακουστικά σας ή να συμμετάσχετε στον συναρπαστικό κόσμο που ξετυλίγεται γύρω σας.

Στην πισίνα υπάρχει μπαρ που περιλαμβάνουν και μπαρ για κολύμβηση, εδώ θα απολαύσετε σαμπάνια premium και θεϊκά κοκτέιλ για αυτό το πρόσθετο καλοκαιρινό θόρυβο για να ρυθμίσετε τη διάθεσή σας απολαμβάνοντας τις μελωδίες του DJ.

Ζήστε την εμπειρία στο παραδεισένιο ξενοδοχείο Tropicana Hotel!

Νεότερα Άρθρα

«Ανάσα» σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια προσέφεραν τα Voucher

Her News

Ελληνικές παραλίες στις 25 πιο όμορφες του κοσμου

Her News

Φονέας: Η πανέμορφη ελληνική παραλία με το “τρομακτικό” όνομα

HerNews ka