HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 11 έως 17 Ιουλίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις από 11/07 έως 17/07

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει με εσάς να έχετε ρίξει όλο σας το βάρος στο να περάσετε καλά. Nα χαρείτε, να διασκεδάσετε και να το ρίξετε έξω. Πολύ καλά κάνετε! Ιδιαίτερα το 2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ, δέχεται φλερτ από πολύ κόσμο που τους έχετε σαγηνεύσει και σας θέλουν για ταίρι τους. Όλη η βδομάδα είναι άκρως ερωτική όπως επίσης δεν θα λείψουν και οι χαρές από τα παιδιά σας. Προς το τέλος ασχοληθείτε με την εργασία σας και κλείστε συμφωνίες με πελάτες ή συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί)

Μπορεί ναι να υπάρχουν κάποιες εντάσεις στο σπίτι και πολύ πιθανόν να πρέπει να τρέξετε λίγο παραπάνω για άτομα της οικογενειάς σας. Όλη η καθημερινότητά σας να είναι μέσα σε αυτό το κομμάτι. Θα υπάρξουν και στιγμές χαλάρωσης και ανάπαυλας. Επίσης, δεν θα λείψουν και κάποιες χαρές από τα παιδιά σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα εστιάσετε λίγο παραπάνω στη εργασία σας. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δουλέψετε και μέσα από το σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν)

Με αρκετές επικοινωνίες όπως αρκετές μετακινήσεις και κοντινές διαδρομές θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να κλείσετε και κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες που θα έχει σαν αποτέλεσμα να χαρείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο και θα περάσετε πραγματικά πολύ ωραία. Αυτό συμβαίνει γιατί εσείς θα έχετε πολύ καλή ψυχολογία και θα τη μεταδώσετε. Χρήματα  από την ακίνητη περιουσία σας θα έρθουν στα χέρια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ θα πρέπει να μην πάθετε εμμονές και να μην μπείτε σε παιχνίδια εξουσίας σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να εστιάσετε παραπάνω στα οικονομικά και να μη κάνετε παραπάνω έξοδα απ´ ότι μπορεί να αντέχει η τσέπη σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις και μετακινήσεις. Δεν θα λείψουν κάποιες συμφωνίες και συμβόλαια με πολύ δικά σας άτομα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-23 Αυγ)

Του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ δέχεστε μεγάλη εύνοια στο να κάνετε μια σχέση όσοι από εσάς είσαστε αδέσμευτοι και πολύ πιθανόν να κινηθείτε και λίγο παρασκηνιακά. Οι υπόλοιποι, όπως και το 2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ αρχίζετε να ηρεμείτε λίγο από τις δύσκολες όψεις που σας κούρασαν. Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε επιτέλους με τον εαυτό σας και τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις και κάποιο κοντινό ταξιδάκι αναψυχής

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγ-22 Σεπ)

Αρκετοί από εσάς ίσως να θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας για  να σκεφτείτε κάποια κλεισιματα που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας. Αυτή η εβδομάδα θα σας βοηθήσει. Με αυτόν τον τρόπο, προς το τέλος θα θέλετε να βγείτε προς τα έξω να πείτε αυτό που πραγματικά θέλετε. Θα ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα θελήσετε να πάρετε τις ασφάλειες που αναζητάτε για να μπορέσετε να νιώσετε καλύτερα και να βαδίσετε σε ένα πιο ασφαλές μονοπάτι.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-22 Οκτ)

Έχετε εστιάσει σε στόχους και βλέπετε τα όνειρα να πραγματοποιούνται και πολύ πιθανόν με τη βοήθεια κάποιων φίλων ή μέσα από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, σας δίνονται ευκαιρίες να φανείτε επαγγελματικά. Μην φοβάστε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας ξέρετε πως μπορείτε να τα καταφέρετε. Προς το τέλος της εβδομάδας εσείς κάνετε το ντεμπούτο σας και μαζί με τους συνεργάτες σας και βγαίνετε σε κοινή θέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23 Οκτ-22 Νοε)

Θα σας δωθούν ευκαιρίες επαγγελματικές ιδιαίτερα του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ και πολύ πιθανόν για τους αδέσμευτους θα προκύψει και μια σχέση. Εσείς όπως και οι υπόλοιποι εστιάζετε στην εργασία σας και στην εικόνα που δείχνετε προς τα έξω. Λαμβάνετε και χρήματα από την εργασία σας. Δεν αποκλείεται να προς το τέλος της εβδομάδας να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφα και σίγουρα υπάρχει εύνοια από το εξωτερικό και από δικαστικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Έχετε το βλέμμα σας στραμμένο πολύ έντονα στο εξωτερικό. Δεν ξέρω αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι εκεί ή αν έχετε κάποια εργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό και έχετε επενδύσει κάποια χρήματα. Όμως δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα αν έχετε κάποιο δικαστήριο να υπάρξει κάτι πολύ ευνοϊκό για εσάς. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας δωθούν  ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε πραγματικά πολύ όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν)

Προσπαθήστε αυτή τη βδομάδα να να μην μπείτε σε παιχνίδια εξουσίας και εμμονής στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ιδιαίτερα εσείς του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ. Οι υπόλοιποι εστιάστε σε εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε προς δημόσια ταμεία και τράπεζες και διευθετήσετε τα για να μπορετέ επιτέλους να νιώσετε πιο καλά και να φύγετε από αυτή την οικονομική ανασφάλεια. Προς το τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με την εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Μια σχέση προκύπτει για τους αδέσμευτος ή μια συνεργασία για το 3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι υπόλοιποι, ναι θα εστιάσετε και εσείς σε μια σχέση στις αρχές της εβδομάδας και πολύ πιθανόν και σε μια συνεργασία που θα δείτε και οικονομικά οφέλη από αυτή. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή κάποια ανώτερη γνώση που θέλετε να αποκτήσετε για τη περεταίρω εξέλιξή σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Αρκετές θα είναι οι καλές στιγμές με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο με αποτέλεσμα η διάθεσή σας να είναι παρά πολύ καλή και να νιώθετε ευτυχισμένοι. Η καθημερινότητα θα κυλάει πιο όμορφα χωρίς να πρέπει να τρέχετε για υποχρεώσεις.Προς το τέλος της εβδομάδας σας βρίσκει να έχετε εστιάσει στο πως θα διευθετήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τράπεζες και δημόσια ταμεία.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

 

Νεότερα Άρθρα

Τα ζώδια που θα περάσουν μια υπέροχη Κυριακή

Her News

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News