HerNews.gr
Social News

Δημήτρης Σκουλός: Μπαμπάς για 2η φορά

Στον 7ο ουρανό για 2η φορά ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM  Δημήτρης Σκουλός. Ο λόγος;  Πριν από λίγη ώρα η σύζυγός του Τζέλλα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους. 

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM που είναι 13 χρόνια  παντρεμένος με την όμορφη σύζυγό του είχαν αποκτήσει ήδη μια κόρη, που σήμερα είναι 8.5 ετών. Στην ζωή του πλέον είναι ακόμη μια γυναίκα, και δεν είναι άλλη από την νεογέννητη κόρη του.

Όπως μάλιστα είχε αποκαλύψει και σε δηλώσεις που είχε κάνει λίγο μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της γυναίκας του, επιθυμία του ήταν να αποκτήσει ένα 2ο παιδάκι και ακόμη περισσότερο μια δεύτερη κορούλα. Ο φωτογράφος & κριτής του GNTM  Δημήτρης Σκουλός πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η επιθυμία του έγινε πράξη!

Την ευχάριστη είδηση της γέννησης της κορούλας του ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram με το χεράκι της μικρής μέσα από το μαιευτήριο γράφοντας:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by skoulos (@skoulos)

“Τρείς πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα”

Η ομάδα του HerNews εύχεται υγεία και ευτυχία στην νεογέννητη κορούλα σας! Να σας ζήσουν και οι 2 και να είστε πάντα ενωμένοι και ερωτευμένοι! 

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: Ποιος ήταν ο λόγος που δεν κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο για τον Mr Big;

HerNewskl

Naomi Campbell: H τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της

HerNewskl

Kylie Jenner: Η κόρη της Stormi έχει γενέθλια και της ευχηθηκέ με τις πιο τρυφερές φωτογραφίες

HerNews ka