HerNews.gr
Μόδα

Οίκος Chanel: Συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Annette”

Ο οίκος Chanel συνεργάστηκε με τον Γάλλο σκηνοθέτη Leos Carax στην νέα του ταινία “Annette”.H συνεργασία τους που ανακοινώθηκε με την έναρξη του 74ου φεστιβάλ των Καννών.Ταυτόχρονα, συμβαδίζει απόλυτα με την δέσμευση του brand να στηρίξει εμπράκτως τον χώρο του κινηματογράφου.

Στην ταινία “Annette”,ο οίκος συνεργάστηκε με την πολυβραβευμένη σχεδιάστρια κοστουμιών Pascaline Chavanne. Έτσι ώστε να αναδειχθεί η ουσία και η αισθητική της ταινίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Μία ιστορία αγάπης αναδεικνύεται μέσα από τ ο μαγευτικό μιούζικαλ.Ειδικότερα,είναι ανάμεσα σε:
  •  μία σοπράνο, που την υποδύεται η Marion Cotillard
  •  ένα stand-up κωμικό, που υποδύεται ο Adam Driver,

Οι οποίοι, εν τέλει, φέρνουν στον κόσμο ένα κοριτσάκι με ένα ιδιαίτερο ταλέντο.Συγκεκριμένα, η δυναμική και καθηλωτική ιστορία, αναδεικνύει το αξιοθαύμαστο ταλέντο του σκηνοθέτη.

Η Marion Cotillard,είναι πρέσβειρα του οίκου CHANEL και κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του θρυλικού αρώματος CHANEL N°5.

Η ταλαντούχα και πασίγνωστη ηθοποιός εμφανίζεται ως μία εξαιρετικά ταλαντούχα και πετυχημένη τραγουδίστρια της όπερας.Η οποία είναι ντυμένη με εξαιρετικά κομψά και εντυπωσιακά σύνολα και κοσμήματα CHANEL.

Επιλεγμένο από την φθινοπωρινή συλλογή 2019/20 Υψηλής Ραπτικής του οίκου.

Τα βλέμματα τραβάει, ένα μάξι λευκό φόρεμα με ζώνη στη μέση.Έχει ντραπέ λεπτομέρεια στο στήθος και τελείωμα με ροζ και λευκά φτερά από το διάσημο maison d’art Lemarié, trailer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Η Pascaline δηλώνει:

“Δεν ήταν εύκολο να προβλέψεις αυτή την συνεργασία, ειδικά με έναν δημιουργό όπως ο Leos Carax, ο οποίος είναι πολύ σκεπτικός σχετικά με ότι έχει να κάνει με τη διαφήμιση. Η CHANEL όμως αποτελεί μία πανέξυπνη εταιρία και ο Leos σύντομα αντιλήφθηκε, ότι δεν τίθεται ζήτημα δημιουργίας ενός διαφημιστικού συνόλου παρά ενός συνδυασμού σχημάτων και χρωμάτων που ταιριάζουν μεταξύ τους. Εστιάσαμε στα σύνολα της Ann στις ερμηνείες της στην όπερα. Για κάθε παράσταση της Ann δημιουργήσαμε ένα μοναδικό σύνολο που ομοίαζε με ένα νέο ρόλο του σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήσαμε πολλά κοσμήματα CHANEL όπως βραχιόλια, σκουλαρίκια και καρφίτσες που αναδεικνύουν την λάμψη της Marion στην σκηνή και ταιριάζουν απόλυτα με τον κομψό κόσμο του Leo Carax”.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στους γαλλικούς κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου.Δείτε το ακόλουθο trailer.

Μαρία Γατζούδη 

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος

Msc-Med

Instagram: @mariagatzoudi

 

Νεότερα Άρθρα

San aeriko: Το ονειρικό concept store που κοσμεί τη γειτονιά του Θησείου

Her News

Έβελυν Καζαντζόγλου: Bρήκαμε το παντελόνι που είναι ιδανικό για κάθε office look!

HerNewskl

Kendall Jenner: Φόρεσε το πιο glam πασχαλινό φόρμα

HerNewskl