HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Sex & The City: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Οι πρωταγωνίστριες της λατρεμένης σειράς Sex & The City, επιστρέφουν στη μικρή οθόνη  με 10 επεισόδια, μισής περίπου ώρας περίπου το καθένα.

Η θρυλική σειρά, η οποία αγαπήθηκε από το γυναικείο κοινό, θα ονομάζεται “And Just Like That’’.
Η Sarah Jessica Parker, η Kristin Davis και η Cynthia Nixon, θα ενωθούν ξανά τηλεοπτικά και εμείς το περιμένουμε πως και πως.. Η νέα σειρά αφηγείται το ταξίδι των τριών γυναικών από τα 90s και την ηλικία των 30 μέχρι σήμερα, στα 50 τους.

Sex & The City

Η απουσία όμως της Kim Cattrall σίγουρα θα μας λείψει.H Sarah Jessica Parker, πριν από λίγες μέρες λοιπόν δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων με τις δυο συμπρωταγωνίστριες της, στους δρόμους του Μανχάταν.

Το “Sex & The City” βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Candace Bushnell, που αφηγούνταν τη ζωή και τους έρωτες τεσσάρων single γυναικών στη Νέα Υόρκη, το “Sex and the City” ήταν μία σειρά για τη γυναικεία φιλία.

Ασχολούνταν τις σχέσεις και για το σεξ, χωρίς αναστολές, αλλά με κάμποσες «φαρμακερές» ατάκες. Η σειρά ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι σεζόν και 94 επεισόδια, κερδίζοντας πολλά αξιόλογα βραβεία. Αργότερα, επέστρεψε με τις ίδιες πρωταγωνίστριες για δύο ταινίες, που γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Το στυλ στο Sex & The City είναι όπως πάντα μοναδικό και οι πρωταγωνίστριες εμφανίζονται φορώντας εντυπωσιακά σύνολα. Τα γυρίσματα συνεχίζονται και συνεχώς κυκλοφορούν νέες εικόνες με την Sarah Jessica Parker να εμφανίζεται ξανά με υπέροχο dresscode στα νέα επεισόδια! Φυσικά,

Νεότερα Άρθρα

Avatar: The Way of Water – Κυκλοφόρησε το τρέιλερ λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Her News b

Emily in Paris: Η νέα σεζόν στο Netflix

Her News b

Στο Γηροκομείο: Ο Ηλίας Ψινάκης κάνει πρεμιέρα στο Mega

Her News b