HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στέλλα Κονιτοπούλου: Έπαθα κρίση πανικού όταν έπρεπε να πω στους μουσικούς μου ότι δεν θα δουλέψουμε

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου, μίλησε στο Κοινωνία Ωρα MEGA για τα νέα μέτρα που θέλουν μόνο καθήμενους στα πανηγύρια. Γίνεται πανηγύρια χωρίς χορό, άραγε;

«Είχα κλείσει αρκετές δουλειές. Βαφτίσεις, γάμους, συναυλίες… οι συναυλίες θα γίνουν, τα άλλα ακυρωθήκαν. Δεν σας κρύβω ότι έχω στενοχωρηθεί πολύ με αυτό, και εγώ και οι μουσικοί μου, και όλοι οι άνθρωποι που θέλαμε να δουλέψουμε και λέγαμε ότι δεν θα χαθεί αυτή τη χρονιά. Να μας δει κι εμάς το κράτος, να μην ακυρώνει τις εκδηλώσεις», δήλωσε.

Σύμφωνα με τη Στέλλα Κονιτοπούλου, η ίδια θεωρεί πως είναι καλύτερο να γίνουν τα πανηγύρια με καθήμενους από το να μείνουν οι άνθρωποι κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Η κρίση πανικού

Η Στέλλα Κονιτοπούλου εξομολογήθηκε πως βίωσε κρίση πανικού όταν ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα.

«Με έπιασε κρίση πανικού όταν ανακοινώθηκαν τα μέτρα, είχαμε βάφτιση την Κυριακή. Έπρεπε να πάρω τηλέφωνο τους μουσικούς για να τους πω ότι δεν δουλεύουμε. Έχω μια ευθύνη, δεν είμαι μόνη μου, τόσες οικογένειες ζουν από μένα».

Και η Στέλλα Κονιτοπούλου, αλλά και τα μέλη της ορχήστρας της έχουν εμβολιαστεί.

Η ίδια θεωρεί πως είναι φανερά ανησυχητικό όλο αυτό που συμβαίνει με τις μεταλλάξεις, καθώς αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί στο μέλλον.

Νεότερα Άρθρα

Ιάσονας Μανδηλάς: “Σου έχουν μάθει ότι αυτό που είσαι δεν είναι αρκετό και θα έπρεπε να αλλάξεις”

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Απαντάει στο ενδεχόμενο απόκτησης τρίτου παιδιού!

HerNewskl

Χρήστος Μενιδιάτης: «Κάποια στιγμή μια κοπέλα έβγαλε το φόρεμά της στο καμαρίνι μου και της είπα ότι με ενοχλεί»

HerNews ka