HerNews.gr
Beauty LIFESTYLE

4 προϊόντα φροντίδας για το καλοκαίρι σου

Τα αμέτρητα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας σώματος, προσώπου και μαλλιών, καθιστά δύσκολη την απόφαση για τη σωστή αγορά. Πόσα και ποια πρέπει να έχουμε για να είμαστε πλήρεις στον τομέα αυτόν το καλοκαίρι;

Το πόσα προϊόντα φροντίδας χρειάζεσαι, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Είναι 4 στον αριθμό και το κάθε ένα χρησιμεύει για διαφορετικούς σκοπούς. Αφήνω εκτός τις 2 ενυδατικές, μια κρέματος και μια προσώπου, που οπωσδήποτε χρειάζεται να έχουμε στο ντουλάπι μας όλο τον χρόνο.

Ξεκινώ με το αντηλιακό.

Μπερδεμένη και με συμβουλή γιατρού να πάρω αντηλιακό κατά της λιπαρότητας (βλέπε λιπαρό δέρμα με τάση ακμής), αγόρασα στην αρχή ένα συγκεκριμένο προσώπου, όμως μετά μου έμενε να βρω ένα και για το σώμα. Βρήκα λοιπόν και μάλιστα 2 σε ένα. Το αντηλιακό της Avene με δείκτη προστασίας 30, σε σπρέι, το οποίο κάνει για πρόσωπο και σώμα και απλώνεται εύκολα. Το συστήνω ανεποφύλακτα για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Συνεχίζω με τα scrub

Σε αυτή την παράγραφο θα βρεις τα επόμενα δυο προϊόντα, που δεν είναι άλλα από scrub σώματος και προσώπου. Εξίσου μπερδεμένη, χωρίς να γνωρίζω ποια εταιρεία να επιλέξω, κατά καιρούς αλλάζω, ώστε να μπορώ να βλέπω τις ευεργετικές ιδιότητες πολλών προϊόντων, βρήκα τα εξής δυο καταπληκτικά για καλοκαίρι. Αφενός το scrub Planeta Organica Skin Super Good Natural Body Scrub Lychee Bubble Gum της Natura Siberica και αφετέρου το scrub προσώπου Lemongrass Face Scrub με Λεμονόχορτο από τη Fresh Line. Δροσερά, μυρωδάτα με ορατά αποτελέσματα.

Ολοκληρώνω με το ενυδατικό σπρέι μαλλιών

Εκτός από το υπόλοιπο σώμα, ταλαιπωρούνται και τα μαλλιά με το αλάτι και την έκθεση στον ήλιο. Ούσα παθούσα το προηγούμενο καλοκαίρι που δεν είχα προμηθευτεί με κάποιο κατάλληλο προϊόν, φέτος δεν το άφησα στην τύχη. Δοκίμασα το Z One Concept Incredible Milk 12 Effects και δεν το αλλάζω. Μπορείς να το χρησιμοποιείς μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά ή μετά την βουτιά. Διατίθεται και με προστασία UV. 

Πλήρως προστατευμένες, αφήνουμε το σώμα ενυδατωμένο, ν’ αναπνέει και να μη ταλαιπωρείται. Με αυτά τα προϊόντα φροντίδας απολαύστε το καλοκαίρι σας άνετα!

Νεότερα Άρθρα

Self tanner: Πώς να το εφαρμόσεις σώστα για πιο γρήγορα αποτελέσματα;

HerNewskl

Lily Collins: Μας έδειξε τον τρόπο που έκοψε μόνη της αφελείες και είναι τόσο chic

HerNewskl

Blue Nails: To summer trend που φέρνει τη μαγεία της θάλασσας στον κόσμο της ομορφιάς

Her News b