HerNews.gr
Social News

Πένθος για τη Μαρία Λουΐζα Βούρου: “Όχι στα 58 σου χρόνια.”

Πένθος για τη Μαρία Λουΐζα Βούρου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατριός της, Σάββας Ροδόπουλος, ηλικίας 58 ετών.Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η ίδια, με μια συγκινητική ανάρτηση της στο Instagram, εκφράζοντας τον πόνο που βιώνει με την απώλεια του πατριού της.

Η Μαρία Λουΐζα Βούρου, στη λεζάντα της ανάρτησης της, έγραψε:

«Ήσουν πάντα δίπλα μου σε όλα . Από 12 χρονών μεγάλωσα μαζί σου. Στήριξες τη μαμά μου και μένα στα πάντα. Έμαθα πως είναι να έχεις μπαμπά. Δεν έχει σημασία ποιος σε γεννάει αλλά ποιος σε μεγαλώνει. Αυτό. Αλλά ρε γ@μωτο όχι στα 58 σου χρόνια. Όχι. Θα σε αγαπώ για πάντα μπαμπά Σάββα»

Η Μαρία Λουΐζα Βούρου, μιλώντας πριν από μερικά χρόνια σε πρωινή εκπομπή για τον πατριό της Σάββα Ροδόπουλο, αλλά και τον Γιάννη Βούρο είχε δηλώσει:

«Ο Γιάννης Βούρος με τη μητέρα μου χώρισαν πριν γεννηθώ. Ο μπαμπάς μου ήταν στο μυαλό μου ως μπαμπάς μου μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Στα 18 μου έμαθα ότι δεν είναι βιολογικός μου πατέρας ο Γιάννης. Κάποια στιγμή που είχαμε μία κουβέντα, ειπώθηκαν κάποια πράγματα και μου ζήτησε να γίνει αυτό το τεστ.
Εγώ φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα και κανέναν ενδοιασμό γιατί ήμουν 100% σίγουρη ότι είναι βιολογικός μου πατέρας. Έβλεπα κάποια σημάδια που είχαμε στο σώμα και έλεγα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι μπαμπάς μου».
Πήγαμε το κάναμε το τεστ, βγήκε ότι είναι αρνητικό.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου είχε μιλήσει ανοικτά για το πως αισθάνονταν:

Ήταν αρκετά μεγάλο σοκ για εμένα. Τώρα που με ακούτε που είμαι ήρεμη, σχεδόν ωμή που τα λέω, είναι γιατί τα έχω μέσα μου εμπεδώσει και τα έχω περάσει 10 χρόνια από διάφορα φίλτρα για να μπορέσω να προστατεύσω τον οργανισμό μου και την προσωπικότητα μου γενικότερα.
Ήταν ένα σοκ γερό. Σαφώς θύμωσα πάρα πολύ, γιατί γενικότερα όλα τα χρόνια δεν είχα τον μπαμπά μου. Εμένα ουσιαστικά με έχει μεγαλώσει ο άντρας της μαμάς μου, ο Σάββας. Του χρωστάω πάρα πολλά αυτού του ανθρώπου. Οπότε μέχρι η μητέρα μου να παντρευτεί τον άντρα της εγώ είχα ένα κενό μέσα μου. Ήμουν 12 χρονών όταν παντρεύτηκαν.


Η μαμά μου δεν το ήξερε ότι θα πήγαινα να κάνω το τεστ. Δεν ξέρω γιατί δεν της το είπα. Ίσως γιατί το θεωρούσα βέβαιο ότι θα είναι θετικό, οπότε γιατί να την ανησυχήσω, γιατί να τη στεναχωρήσω. Σε κάποιες εκπομπές τότε είχαν βγει και παίρναν πάρα πολύ το μέρος του πατέρα μου και όχι της μητέρας μου γιατί πολύ απλά δεν γνώριζαν και κάπως πήγαν να την κατηγορήσουν για πράγματα ως προς τη συμπεριφορά της απέναντι στον μπαμπά μου. Θεώρησαν ότι η μητέρα μου ήθελε να ξεγελάσει τον Βούρο. Η μητέρα μου έκανε δυο δουλειές για να μη μου λείψει τίποτα».

Νεότερα Άρθρα

Αντρέας Γεωργίου: Παντρεύεται με την αγαπημένη του Σιμώνη – Δείτε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι

HerNews ka

Eva Mendes: Το ιδιαίτερο φόρεμα που δημιούργησε από….σφουγγάρια κουζίνας

HerNews ka

Stan – Βέρα Σωτηροπούλου: Ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας – Φωτογραφίες από το bachelorette party

HerNews ka