HerNews.gr
Μόδα

Vip Collection: Δείτε backstage της φωτογράφισης

Η Vip Collection είναι η νέα συλλογή by Atelier Rene σε συνεργασία με την Vip Group για το 2022.

Η σχεδιάστρια του Atelier Rene, Κατερίνα Αντωνοπούλου, εμπνεύσθηκε τα κοσμήματα και τις ζώνες με το σύμβολο «Σπείρα». Το σύμβολο «Σπείρα» του Ελληνικού Κόσμου, που δηλώνει την Ελληνική καταγωγή όλων των πραγμάτων που το φέρουν πάνω τους. Η «Σπείρα» συμβολίζει τον Χρόνο, την ανάπτυξη, την συνέχεια..

Ακόμα, η Κατερίνα Αντωνοπούλου σχεδίασε τα τούλινα αρχαιοελληνικά φορέματα που θα γίνουν η νέα τάση για το 2022. Αέρινα, ανάλαφρα, σε χρώματα που μαγεύουν και σχέδια που κολακεύουν κάθε σωματότυπο.

Η Vip Group ανέλαβε την δημιουργία των κοσμημάτων και ζωνών της Vip Collection.

Το plexiglass που χρησιμοποίησε η Vip Group με κοπή τελευταίας τεχνολογίας, είναι ανθεκτικό, πολυτελές και σε γκάμα υπέροχων χρωμάτων.

Ιδιαίτερα σκουλαρίκια και ζώνες από plexiglass με το σύμβολο «Σπείρα» σε υπέροχα χρώματα. Τα κοσμήματα συνδυάζονται αρμονικά με τούλινα αρχαιοελληνικά σχέδια. Κοντά και μακρυά φορέματα που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι του 2022

Τα πρώτα τέσσερα φορέματα της συλλογής που παρουσιάζονται, ονομάζονται Athena, Aphrodite, Artemis και Dimitra.

Ο Νίκος Κώτσης, ιδιοκτήτης της Vip Group με την Μπάγια Αντωνοπούλου

Την φωτογράφιση της νέας συλλογής ανέλαβε ο Άρης Σαλβάνος, γνωστός φωτογράφος και δημοσιογράφος. Η Μπάγια Αντωνοπούλου, η Τάμτα Μαστοράκη και η Ιωάννα Παπαγιάννη φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της Vip Collection.

Την επιμέλεια του μακιγιάζ και των μαλλιών ανέλαβε η Έλσα Πεσκόστα. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο «Γαλάζιο» στην περιοχή του Δήμου Ελληνικού.

Νεότερα Άρθρα

Φούτερ με φούστα: Ένας συνδυασμός μόδας που ξεχωρίζει

HerNews ka

Dua Lipa: Επιβεβαιώνει την πιο sexy τάση κοσμημάτων για φέτος!

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: Ανακαλύψαμε το chic μαγιό που φόρεσε στις διακοπές της

HerNewskl