HerNews.gr
DECORNEWS

Τα νέα σχέδια της Vipart ντύνουν με artistic διάθεση τον τοίχο μας

Graffiti style, μπλεγμένα χρώματα σε πολύχρωμους καμβάδες, πρόσωπο και line art είναι τα νέα σχέδια της Vipart που περιμένουν να διακοσμηθούν.

Με την καλοκαιρινή άδεια να είναι πιο κοντά (αν δεν την έχουμε ήδη πάρει), το μυαλό ξεφεύγει από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αδειάζει και έχει πλέον τον χρόνο να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο, όπως την ανανέωση της διακόσμησης του σπιτιού και πώς μπορούμε ν’ αλλάξουμε στυλ. Κάπου εδώ μπαίνει στο πλάνο η Vipart με τα νέα της σχέδια να γεμίζουν με ενέργεια το δωμάτιο και ν’ αλλάζουν την όψη του ολοκληρωτικά.

Ποια σχέδια θ’ ανακαλύψεις

Μπαίνοντας στο site της Vipart θα βρεις καμβάδες, διαφόρων διαστάσεων με θεματική ποικιλία. Εστιαζόμενοι περισσότερο στην artistic και πιο ελεύθερη απεικόνιση σου προτείνουμε τους εξής:

Καμβάδες Street Graffiti

Χέρια ενωμένα, χέρια που σχηματίζουν καρδιά και πρόσωπα που μπλέκονται μέσα σε αποχρώσεις του γκρι, του κόκκινου, του μπλε, του κίτρινου και των διαβαθμίσεών τους. Ο τρίπτυχος καμβάς που φέρνει την εναλλακτική διακόσμηση που ‘’σπάει’’ τα παραδοσιακά δεδομένα με απεικονίσεις της φύσης και εστιάζει ανθρωποκεντρικά έχει μια θέση στο σαλόνι μας.

Καμβάς Woman Paint Art

Απροσδιόριστη φιγούρα με χέρια βαμμένα σε ελαφρύ κόκκινο και γκρι background. Ο πίνακας που φέρνει το συναίσθημα στον χώρο και λόγω των ήπιων χρωμάτων του ταιριάζει σε πολλές ‘’γωνιές’’. Επέλεξε εσύ το που και ο καμβάς από τη vipart θα ‘’μιλήσει’’ από μόνος του στον χώρο.

Καμβάδες Abstract Art Lips

Η τάση που κυριάρχησε, το line art εμπλουτίζεται με abstract σχέδια, σε χείλη που ενώνονται και πρόσωπα που σχεδόν ‘’μιλούν’’. Τα χρώματα των σχεδίων, προσδίδουν καλλιτεχνική αύρα όπου και αν τοποθετηθούν. Οι καμβάδες ταιριάζουν ιδανικά και σε έναν artistic επαγγελματικό χώρο.

Οι επιλογές πολλές και διαρκώς ανανεώνονται. Η διαφοροποίηση στη διακόσμηση έρχεται από την προσωπική μας επιλογή. Επέλεξε τον αγαπημένο σου καμβά λοιπόν στη Vipart.

Νεότερα Άρθρα

6+1 μέρη που ξεχνάτε να καθαρίσετε και δεν πρέπει να παραλείπονται!

HerNews ka

Ένας οδηγός για τις τάσεις χρωμάτων της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης 2023

HerNews ka

Cluttercore: Το αντίθετο του μίνιμαλ στη διακόσμηση

Her News b