HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 18 έως 24 Ιουλίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις από 18/07 έως 24/07

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Για άλλη μια φορά τα αισθηματικά σας θα πάνε πολύ καλά. Ιδιαίτερα για εσάς τα ζώδια του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ, με κόσμο να σας φλερτάρει και να θέλει να συνάψετε σχέσεις. Όσοι από εσάς είστε μόνοι, μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.
Τα υπόλοιπα δεκαήμερα, θα ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις στις αρχές της εβδομάδας και θα διευθετήσετε κάποιες συνεργασίες. Προς το τέλος της εβδομάδας, καλό θα ήταν να επενδύσετε στη καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί)

Θα φωτιστούν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια αλλά θα δεχτείτε και την εύνοια της Αφροδίτης στα ερωτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Μάλιστα, με πολύ καλά αποτελέσματα για εσάς τα ζώδια του του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ.
Τα υπόλοιπα ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ, ασχοληθείτε λίγο παραπάνω στις αρχές της εβδομάδας με τη διατροφή σας την υγεία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας σας βλέπω να πηγαίνετε διακοπές και θα θέλετε να είστε σε καλή φόρμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν)

Ευνοούνται θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, συμβόλαια και θα υπάρχουν ευχάριστες ειδήσεις για εσάς τα ζώδια του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ.
Τα υπόλοιπα ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ θα δεχτούν στις αρχές της εβδομάδας εύνοια στο ερωτικό τους κομμάτι, όπως και χαρές από τα παιδιά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ήθελα να εστιάσετε σε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε αμελήσει.
 Θα υπάρχει μια ευκαιρία να τις διευθετήσετε και να σας κάνει να βγείτε από αδιέξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς τα ζώδια του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ θα δεχτείτε ευχάριστε ειδήσεις και μηνύματα. Όπως επίσης θα κάνετε κάποιο κοντινό ταξιδάκι αναψυχής, φτιάχνοντας κατά πολύ τη διαθεσή σας.
Τα υπόλοιπα ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ, ασχολήστε με τις σχέσεις σας και αποφασίζετε να βγείτε προς τα έξω, μιας που για αρκετό διάστημα είχατε κλειστεί στον εαυτό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, κλείστε κάποιες συνεργασίες που θα προκύψουν για να μπορέσετε αργότερα να έχετε αποκομίσει κάποια χρήματα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-23 Αυγ)

Χρόνια σας πολλά αγαπημένοι, ο ήλιος μπήκε στον Λέοντα και εσείς αποφασίζετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε πράξη όλα αυτά που είχατε σκεφτεί το προηγούμενο διάστημα.
Θα τονωθεί η αυτοπεποιηθησήσας και θα νιώσετε πιο ασφαλής για να κάνετε κάποιες κινήσεις που μπορεί να αφορούν τα ερωτικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, εστιάστε στο κομμάτι της διατροφής σας, καθώς έχετε πάρει κάποια κιλά παραπάνω και δεν σας αρέσει καθόλου αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγ-22 Σεπ)

Ιδιαίτερη εύνοια στα οικονομικά και στα ερωτικά θα έχουν οι γεννημένοι στις πρώτες μέρες του Αυγούστου. Αν είστε και ελεύθεροι επαγγελματίες, αρκετοί πελάτες θα σας θυμηθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρετε άρα και αύξηση εσόδων. Τα υπόλοιπα ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ, θα βρεθείτε με φίλους θα περάσετε καλά θα χαρείτε, θα διασκεδάσετε και αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται να προκύψει ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Μπορεί να θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι και να κλειστείτε στον εαυτό σας, ή κάτι να κρύβετε που δεν θέλετε να μαθευτεί. Φωτίζεται ιδιαίτερα μια φιλία για εσάς τα ζώδια του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ.
Τα υπόλοιπα ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ, θα ρίξετε όλο σας το βάρος στα επαγγελματικά σας και στο τι εικόνα βγάζετε προς τα έξω. Δεν σας αρέσει να σας σχολιάζουν αρνητικά. Προς το τέλος της εβδομάδας, κλείνετε κάποιες συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Φίλοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν και ελπίδες πραγματοποιούνται. Με τα μάτια στραμμένα στα επαγγελματικά και την καριέρα σας, θα κυλίσει αυτή η βδομάδα. Στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να κάνετε πράγματα για σας και θα εστιάσετε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σας. Αυτό θα είναι βοηθητικό πολύ για εσάς, Προς το τέλος θα πάρει φωτιά το τηλέφωνο σας από ειδήσεις και ευχάριστα μηνύματα. Πιθανόν και προσκλήσεις για βόλτες από φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Αρκετή εύνοια με θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή μια ανώτερη γνώση για εσάς, που θα σας βοηθήσει στη καριέρα σας. Στις αρχές της εβδομάδας, θα θελήσετε να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και να περάσετε όμορφα ίσως και να μιλήσετε μαζί τους για τα μελόντικα σχέδια που έχετε και να πάρετε τη γνώμη τους. Το τέλος της εβδομάδας, σας βρίσκει να έχετε στρέψει όλη σας τη προσοχή στα οικονομικά σας και να ρυθμίζετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Θα πρέπει να ζητήσετε πίσω τα χρήματα που έχετε δανείσει κάπου και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να σας επιστραφούν, όπως και να ρυθμίσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες και δημόσια ταμεία. Υπάρχει εύνοια σε θέματα εξωτερικού, όπως και εύνοια σε μακρινές διαδρομές αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Προς το τέλος της εβδομάδας, ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας, για να νιώσετε και εσείς καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Θα τονιστούν έντονα τα θέματα μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας και θα χρειαστεί να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με κληρονομικά ζητήματα, αλλά και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους.Υπάρχει αρκετή  εύνοια στα οικονομικά σας και προς το τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να κλειστείτε. Θα νιώθετε κάπως κουρασμένοι και θα πάρετε το χρόνο σας για να ξεκουραστείτε .

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Θα σας απασχολήσει η καθημερινότητα και αν είστε ικανοποιημένοι δεν αποκλείεται να θελήσετε να αλλάξετε τη διατροφή σας και να μπείτε σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής. Ενοείται πως υπάρχει μεγάλη ευκολία για εσάς στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και άτομα από το πολύ κοντινό σας περιβάλλον σας στηρίζουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείτε με φίλους, θα περάσετε όμορφα και θα διασκεδάσετε.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

 

Νεότερα Άρθρα

Eυνοϊκές όψεις για όλα τα ζώδια τον Απρίλιο

Her News b

Ήλιος σε σύνοδο με το Ποσειδώνα: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουλίου

HerNewskl