HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Μicro-cheating: το νέο είδος απιστίας

Τι είναι το Μicro-cheating; Κάτι σαν μια νέα πανδημία των σχέσεων; εεε Ναι! To ακούς κάπως τρομακτικό, ίσως να είναι κιόλας! Είναι αυτά τα λεπτά όρια στην ερώτηση “Τι θεωρείς εσύ απιστία;” 

Είναι ουσιαστικά μια μορφή απιστίας η οποία δεν περιλαμβάνει φυσική επαφή με κάποιον, όμως χαρακτηρίζεται από συμπεριφορές που εμπεριέχουν συναισθηματικό ή σωματικό ενδιαφέρον.

Αυτό το είδος απαίσιάς λοιπόν που λέγεται Μicro-cheating  έχει πολλές μορφές και από πολλούς δεν είναι καν κατακριτέα από κάποια ζευγάρια, διότι δεν υπάρχει το κομμάτι της σωματικής επαφής. Άρα δεν είναι τυπικά “απιστία” 

Για παράδειγμα, ορισμένα ζευγάρια μπορεί να αισθάνονται ότι το να βλέπει ο ένας από τους δυο ερωτικές ταινίες είναι ένα είδος απιστίας, ενώ ένα άλλο ζευγάρι μπορεί να μην πιστεύει πως είναι κάτι κακό. Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί για το φλερτ, τα γραπτά μηνύματα, τα κομπλιμέντα μέσω των social media η ακόμα και οι αντιδράσεις στα stories( όλοι ξέρουμε ότι οι φωτιές δεν είναι αθώες)

 

Παρόλα αυτά εάν σας ενοχλεί το micro-cheating μια ειλικρινής συζήτηση είναι μια καλή αρχή. Με την επικοινωνία μπορεί να ανακαλύψετε την πρόθεση που κρύβεται πίσω από αυτή τη συμπεριφορά και ποια είναι τα τελικό συναισθήματα.

Η καλύτερη λύση πάντα είναι να κάνεις τον εγωισμό στην άκρη και να προσπαθήσεις να να λύσεις όλα όσα σε προβληματίζουν. 

 

kelly

 

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Το να κοιτάμε τον ουρανό μας φτιάχνει τη διάθεση

Her News

Σεξ και ζέστη: Έτσι θα το απολαύσετε

Her News b

Όσα μου έμαθε το αυγουστιάτικο καλοκαίρι

Her News