HerNews.gr
Social News

Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Νυφούλα θα ντυθεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη,  όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσα απο το προφίλ της στο Instagram.

Τα  σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η  Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός, μια μέρα μετά τα γενέθλια της.

Μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό της Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Instagram, μάθαμε τα ευχάριστα νέα, με την ίδια να γράφει στη λεζάντα:

«Ο άνδρας των ονείρων μου… ο καλύτερος φίλος μου… την ημέρα των 31 γενεθλίων μου, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο, γνήσιο αρσενικό! #ddk 💍»


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε μία φωτογραφία από την πρόταση γάμου, όπου φαίνεται να κρατά το χέρι του συντρόφου της φορώντας το μονόπετρο που της χάρισε, ενώ εκείνος είχε γράψει πάνω στην παλάμη του «She said YES!» (Είπε το ΝΑΙ!).

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αν και κράτησε κρυφό το όνομα του ανθρώπου που της «έκλεψε» την καρδιά, δημοσίευσε στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο φωτογραφία με το μονόπετρο που της χάρισε.

Πολλοί αιφνιδιάστηκαν, μιας και το μοντέλο δεν μας έχει δείξει μέχρι σήμερα δημοσίως τον σύντροφό της, επιλέγοντας να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα social media πήραν «φωτιά» μετά την ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη, με πολλούς να ψάχνουν το ποιος είναι ο σύντροφος και μελλοντικός σύζυγος της.

Όμως, ούτε η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλει να δείξει ποιος είναι ο σύντροφός της, ούτε εκείνος επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Η ώρα η καλή!

 

Νεότερα Άρθρα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM

Her News b

Όλγα Κιουρτσάκη: «Στην εγκυμοσύνη τσακώνομαι και με τον εαυτό μου»

Her News

Η Μαλού πήρε πτυχίο- “Ήταν μια «πληγή» ανοιχτή όλα αυτά τα χρόνια και πάντα με βασάνιζε”

HerNewskl