HerNews.gr
CELEBRITIES Social News

Η Mandy Moore θηλάζει το μωρό της στη κορυφή βουνού

Η Mandy Moore θηλάζει το 5 μηνών μωράκι της στην κορυφή βουνού, δείχνοντάς μας ότι μια μητέρα όλα τα μπορεί!

Παράδειγμα για πολλές γυναίκες του σήμερα, αποτελεί η διάσημη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς This Is Us, Mandy Moore, η οποία ανέλαβε τον πιο γλυκό και αξιοθαύμαστο ρόλο της, εκείνο της νέας μαμάς. Ασταμάτητη και με προτεραιότητα το παιδί της, η Μάντυ φροντίζει να είναι πάντα εκεί για ό, τι χρειαστεί το 5 μηνών πλέον μωράκι της.

Δείχνοντας όλο αυτό το διάστημα μέσα από το Instagram της ιστορίες, τόσο με εκείνη και την οικογένειά της σε τρυφερές στιγμές, όσο και στιγμιότυπα από τη δουλειά της όπου είχε το θήλαστρο θηλασμού στο καμαρίνι, φανερώνει ξεκάθαρα ότι μια γυναίκα μπορεί να συνδυάσει τη μητρότητα με την δουλειά.

Αυτές τις ημέρες, έχει βρεθεί στην κορυφή του βουνού Μπέικερ (επίσης γνωστή ως Koma Kulshan) στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, η οποία έχει υψόμετρο πάνω από 10.000 πόδια. Και κάπου εκεί, ανάμεσα στο βουνό και την αγάπη της για πεζοπορία, η Mandy Moore θήλασε το μωρό της, λίγο πριν τις 7.00 το πρωί.

Η ίδια αργότερα μοιράστηκε φωτογραφίες από την ύπαιθρο τονίζοντας τη νέα πραγματικότητα στις περιπέτειές της, η οποία συμπεριλαμβάνει το φυσικά το παιδί της. 

Μια γυναίκα δεν χρειάζεται να σταματήσει ό, τι κάνει στη ζωή της με την έλευση ενός παιδιού. Βάζοντάς το ως προτεραιότητα, αναλαμβάνει με επιτυχία και άλλους ρόλους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει υποστήριξη στην δημιουργία μιας τέτοιας καθημερινότητας στη ζωή μιας γυναίκας. 

 Ζήστε όπως επιθυμείτε και αφήστε το παιδί να απολαμβάνει μαζί με εσάς τη ζωή, παίρνοντας αγάπη και χαρά!

 

Νεότερα Άρθρα

Σοφιάνα Αβραμάκη: Ζευγάρι με πασίγνωστο τερματοφύλακα του ελληνικού ποδοσφαίρου;

HerNews ka

Μαίρη Συνατσάκη: “Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει”

HerNewskl

Βασίλης Μπισμπίκης: H τρυφερή ανάρτηση με το φιλί στο στόμα στη Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλιά της

HerNews ka