HerNews.gr
Διεθνή

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κορυφή του κόσμου, με δάκρυα στα μάτια!

Ο συγκλονιστικός Γιάννης Αντετοκούνμπο, με 50 πόντους, έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στο πιο κρίσιμο παιχνίδι και οδήγησε το Μιλγουόκι στον τίτλο, 50 χρόνια μετά την πρώτη φορά – Με νίκη 105-98 επί των Σανς στον 6ο τελικό,  οι Μπακς τελείωσαν τη σειρά με 4-2.

 

Ο Έλληνας σούπερ σταρ πρόσθεσε μία ακόμα μοναδική διάκριση στο ενεργητικό του καθώς συνδύασε την κατάκτηση του τίτλου, με την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη των τελικών! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με συγκλονιστική εμφάνιση στο Game 6 των τελικών του ΝΒΑ χάρισε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια στους Μπακς, με τον ίδιο δευτερόλεπτα μετά τη νίκη να ξεσπά σε δάκρυα συγκίνησης

Τα δάκρυα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει το ματς της ζωής του, οι Μπακς επικράτησαν με 105-98 των Σανς, έκαναν το 4-2 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές του ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971.
Αμέσως, με τα δάκρυα στα μάτια τρέχει στην αγκαλιά της μητέρας του Βερόνικα. Τον άνθρωπο που στέκεται όλο αυτά τα χρόνια στο πλάι του μετά και τον χαμό του πατέρα του Τσαρλς Αντετοκούνμπο το 2017.

 

Νεότερα Άρθρα

Karlie Kloss: Έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωρό της με τον Joshua Kushner

HerNews ka

Τζέρεμι Ρένερ: Με photoshop αφαιρέθηκαν οι τραυματισμοί για τη νέα αφίσα της σειράς

HerNews ka

Κέβιν Σπέισι: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην υποκριτική μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

HerNews ka