HerNews.gr
Beauty

Ζέστη: Πως να αποφύγετε την “γυαλάδα” στο πρόσωπο

Ζέστη και νιώθεις sexy αλλά η γυαλάδα στο πρόσωπο είναι κάτι που δεν θα το θέλαμε και αυτό το καλοκαίρι. Υπάρχουν μερικά tips και συμβουλες που μας βοηθούν ωστε να την αποφύγουμε.

Κάνε καθαρισμό

Πρέπει να είστε βέβαιες ότι κάνετε σωστά τον καθαρισμό στο πρόσωπό σας το πρωί. θα πρέπει να αγοράσετε προϊόντα καθαρισμού. Το σαλικυλικό οξύ θα διασπάσει το λάδι στο δέρμα χωρίς να ξηράνει το πρόσωπό σας. Θα πρέπει πλένετε τα χέρια σας πριν πλύνετε το πρόσωπό σας, για να αποφύγετε να μεταφέρετε τα έλαια από τα δάχτυλά σας επάνω στο δέρμα σας & καθ αυτό τον τρόπο να φουντώνετε την γυαλάδα!

Πρόσεξε τι τρως 

Το καλοκαίρι και η ζέστη είναι τα ιδανικότερα για να πίνουμε κοκτέιλ. Πρέπει όμως να αποφύγουμε τα κοκτέιλ και τις πικάντικες τροφές. Διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και μας κάνουν να ιδρώνουμε. Ας περιοριστούμε σε ένα ποτό το βράδυ. Επίσης, να τρώμε περισσότερα καρότα, πεπόνι και σπανάκι. Αυτές οι τροφές είναι πλούσιες σε βιταμίνη Α και μειώνουν την παραγωγή ελαίων στο πρόσωπο. 

Περιόρισε τις κρέμες προσώπου όσο έχει ζέστη

Μην βάζετε πολύ κρέμα νυχτός κάθε βράδυ. Θα ζήσουμε και χωρίς αυτήν για λίγο χρονικό διάστημα. Αντί για κρέμα, ας επιλέξουμε  μια ελαφριά λοσιόν, που το δέρμα μας θα απορροφήσει εύκολα και πλήρως τώρα που έχει ζέστη. Μπορούμε επίσης να δοκιμάσουμε ένα ωραίο ορό ενυδάτωσης για να “φωτίσουμε” το δέρμα μας χωρίς να το κάνουμε να γυαλίζει.

Νεότερα Άρθρα

Γιατί έχω γραμμές στο λαιμό μου; Οι δερματολόγοι εξηγούν τα αίτια και τις θεραπείες

HerNews ka

Christmas make up look: Αυτό είναι το φίλτρο του TikTok που σου δείχνει ποιο σου ταιριάζει!

HerNewskl

H FOREO αποκαλύπτει τις πιο εντυπωσιακές τάσεις ομορφιάς που θα επηρεάσουν τον τομέα της ομορφιάς!

HerNewskl