HerNews.gr
Social News

Ελένη Μενεγάκη: Ξαναβγάζει την θρυλική φωτογραφία του 2000

Το 2000, η Ελένη Μενεγάκη είχε κάνει ένα πολύ χαρακτηριστικό εξώφυλλο για το περιοδικό Down Town, με μαγιο και μπροστά της ένα πιάτο μουσακά. Ο τίτλος που συνόδευε το εξώφυλλο ήταν “Ελενη Μενεγάκη: Δεν είμαι προϊόν. Είμαι κάτι σαν …επένδυση”.

Το συγκεκριμένο εξώφυλλο με την χαρακτηριστική φωτογραφία είχε κάνει τόσο μεγάλο πάταγο, που μέχρι και ένα σουβλατζίδικο στην Βουλγαρία την χρησιμοποίησει για να διαφημίσει το ντονέρ του. 

Ερχόμαστε στο καλοκαίρι του 2021 και στην Ελένη Μενεγάκη του σήμερα..

Με καλοκαιρινή διάθεση, αναβίωσε το εξώφυλλο που έκανε θραύση το 2000, δημοσιεύοντας μία αρετουσάριστη φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram!

Την βλέπουμε στη φωτογραφία να ετοιμάζεται να απολαύσει το φαγητό της.

«Μμμμμ … απολαυστική μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και καυτερή πιπερίτσα!» έγραψε η Ελένη, με την ανάρτηση να γίνεται viral.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elenimenegaki

Το κανάλι που θα την φιλοξενεί για τα επόμενα 3 χρόνια είναι το MEGA το καλό..

H Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για την μεγάλη της πρεμιέρα μετά από έναν χρόνο απουσίας από την μεγάλη οθόνη. Η βασίλισσα της τηλεόρασης ετοιμάζεται πυρετωδώς στο νέο της MEGA-ΛΟ κανάλι και φυσικά όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία.

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα παίρνει lead in από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού καθώς εκείνη θα παίρνει σκυτάλη στις 13:00.

Από αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής, δεν ξέρουμε ακριβώς ποιοι θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι όλοι θα περιμένουμε την Ελένη μας με μεγάλη χαρά. Είναι το στοίχημα του σταθμού και το βέβαιο είναι πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις! 

Νεότερα Άρθρα

Bella Hadid: H εξομολόγηση για την μάχη της με τη νόσο Lyme

HerNewskl

Κατερίνα Στεφανίδη: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου»

HerNews ka

«Μαμά, σε ευχαριστώ. Είσαι το σπιτι μου» – Η συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου

Her News