HerNews.gr
DECORNEWS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαγράφει μια τεράστια καριέρα στη ζωή του. Με απίστευτες επαγγελματικές επιτυχίες, μέσα σε λίγα χρόνια βρέθηκε στην κορυφή του NBA. Εισχωρώντας λίγο περισσότερο στη ζωή του, σήμερα θα δούμε το αρχοντικό σπίτι του.

Λίγο πριν δούμε το σπίτι του αναφέρουμε το εξής: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τις προάλλες το ματς της ζωής του, με τους Μιλγουόκι Μπακς να επικρατούν με 105-98 των Σανς και να αναδεικνύονται πρωταθλητές του NBA για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971. 

Ο «Greek Freak», το παιδί από τα Σεπόλια που είχε ως όνειρο να κατακτήσει την κορυφή του αθλήματος, στον κρισιμότερο αγώνα της καριέρας του ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός. Σημείωσε 50 πόντους (15/22 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 17/19 βολές), με 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 μπλοκ σε 42 λεπτά συμμετοχής, και δικαίως κατέκτησε και τον τίτλο του MVP των τελικών.

Παρά τη δημοσιότητα και την αναγνωρισιμότητα και παρ’ όλα όσα έχει πετύχει στη ζωή του, προσπαθεί να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Δεν επιδεικνύεται και ζει μια ήρεμη, σχετικά, ζωή με τη σύντροφό του Μαράια και τον γιο τους, ενώ περιμένουν και το δεύτερο παιδί τους.

Το σπίτι του πρωταθλητή

Ίσως η ακριβότερη από τις αγορές του να είναι το αρχοντικό στο οποίο μένουν, το οποίο αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το 2018 έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων -δύο χρόνια μετά την υπογραφή του 4ετούς συμβολαίου με τους Μιλγουόκι Μπακς, ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το 2016.

Το αρχοντικό του, το οποίο βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τετραγωνικών μέτρων.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

Νεότερα Άρθρα

Vintage κρεβατοκάμαρα: Διακόσμησε τη με στυλ!

Her News

Πώς να “ντύσετε” ένα παράθυρο χωρίς κουρτίνες – Εναλλακτικές λύσεις & ιδέες

HerNews ka

Ektypose.gr: Επαγγελματικές κάρτες που αναδεικνύουν την επιχειρηματική σας ταυτότητά

Her News